Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

onsdag den 23. juni 2010

Nyt kapitel og nyt liv. Del 6

Oldemor.

Da vi var færdige til nakkefoldsscanningen ringede vi til Lasses mormor, den kommende oldemor, for at høre om hun var hjemme og havde lyst til et lille besøg. Det ville hun selvfølgelig gerne. Vi aftalte at vi kom ind til hende om en time. Vi ville overraske hende med billederne fra scanningen.
Vi gik glade ind i en kopiforretning for at få billederne kopieren men ejeren fortalte at det kunne vi godt glemme for de ville aldrig blive gode. Øv hvad skulle vi så gøre. Vi ville jo have lavet en ramme med billederne og teksten: "Tillykke du skal være oldemor." Vi måtte finde på noget andet men gode råd var dyre. Vi gik i forskellige butikker og kiggede og købte faktisk flere forskellige ting. Vi endte med at gå i BabySam og købte 2 neutrale sutter og fik dem pakket ind.

Da vi kommer ind til mormor har hun stillet an med kaffe, the og madder. Det var næsten alt for meget. Vi sætter os ned og hyggesnakker lidt. Vi kommer til at snakke om at der er træls at det firma Lasse arbejder i er gået konkur og at han så mister sit job. Det bliver en hård tid for os. Lasse bringer så noget positivt frem og finder gaven. Vi har taget en lile ting med til dig som vi ved at du får brug for inden så længe. Mormor afviser og siger at det skulle vi da ikke have gjort. Hun pakker op og kigger noget på de her sutter og på os. Så må Lasse fortælle hende at dem skal hun bruge til november når hendes lille oldebarn kommer til verden. Hun bliver rigtig glad. Jeg finder billederne fra scanningen så hun kan se oldebarnet for første gang.

Da vi tager fra mormor er vi begge sikre på at hun nu vil fortælle alle veninderne om at hun skal være oldemor og at hendes oldebarn kommer til november. Det bliver dejligt at kunne ringe til hende og fortælle hende at guldklumpen er kommet. Hun bor jo ikke langt fra hverken sygehuset eller patienthotellet så hun har mulighed for at være en af de første kom kan komme og se ham/hende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar