Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

onsdag den 10. november 2010

Vand vand og atter vand

Har set mange patienter med vand i kroppen og har altid syntes at de så lidt sjove ud og ikke helt forstået omfanget af deres ødemer. Jeg skal så tilgengæld love for at jeg selv har fået syn for sagen på min egen krop. Av for den siger jeg bare. Aldrig mere skal jeg syntes at patienter med ødemer ser sjove ud og grine lidt af deres enormt store fødder.
Lige nu render jeg selv rundt med masive ødemer i fødder, underben, mave, ansigt og lidt i hænderne. Trods at jeg har støttestrømper på og kommer ud at gå tur hver dag vil ødemerne ikke forsvinde. De er kommet for at blive. Intet hjælper. Mine fødder er blevet så store at jeg næsten ikke kan passe Lasses klip klapper og hvis jeg er så heldig at skal have sko på så bliver det er par enormt brede sneakers med snørrebåndene spændt næsten helt op. Jeg er træt ud konstant fordi der hænder to store poser fyldt med vand over mine øjne. Det kan være meget svært at vågne om morgenen når man har så meget vand i ansigtet.

Disse ødemer gør at jeg nu glæder mig endnu mere til at den lille kommer til verden så jeg kan komme af med alt det her vand og igen få et par sko på. Glæder mig også til at slippe af med støttestrømperne for det bliver mere og mere svært at få dem på.

KOM SÅ UD LILLE BIMSE!!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar