Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

onsdag den 5. september 2012

Praktisk pude

Når nu man er gravid er der mange som har meninger om ens mave og mange vil gerne røre ved den. Det kan til tider være rigtig irriterende. Heldigvis har jeg været forskånet for det (indtil nu) men der er dog personer som altid gerne må kærtegne maven. Specielt Lasse og Tobias må gerne kærtegne den og det gør de selvfølgelig også.
Tobias syntes at det er dejligt at mor har sådan en stor mave for den kan jo bruges som pude når man sidder og hygger på sofaen. Det er sket nogle gange at han har brugt den som pude og må indrømme at jeg virkelig nyder det.

 Maven er da god at ligge på når nu man gerne vil se Rasmus Klump og man kun kan se det på mors telefon. På de første billeder er jeg kun 20+0 så der var "puden" ikke så stor endnu.
 Fjollehovedet sidder lige og pjatter sammen med mor og lillebrøster i maven. Det er sjovt når lillebrøster bevæger sig og Tobias kan mærke det.
Sådan en praktisk "pude" kan bruges til mange ting og når der skal hygges bruges den flittigt. Sommetider er der dog så meget gang i lillebrøster at Tobias ikke kan ligge der. Tror han syntes at det er noget underligt noget at mors mave bevæger sig. Han kan godt pege på maven og sige baby. Når han gør det så smelter mit hjerte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar