Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

søndag den 21. marts 2010

Bagning og sjov og ballade

Endnu en uge er gået.

Fredag havde jeg sådan lyst til at bage. Havde nogle bananer som trængte til at blive brugt. De var for brune til at blive spist så enten skulle jeg bage af dem ellers skulle de smides ud. Jeg bagte lækre bananmuffins. Mums bananmuffins med stykker af mørk chokolade. Der er dog en hage ved disse dejlig muffins og det er at de helst skal spises når de er lune så chokoladen bliver en smule flydende. Nogen af dem kommer i fryseren for hvis jeg spiser dem alle samme så tager jeg vist de 9 kilo på som jeg indtil nu har tabt. Er rigtig stolt. 700 gram mere og så runder jeg de 10 kilo. Glæder mig allerede til at kunne prale af det.

Lørdag skrev Leif og ungerne om vi ville med ned og lege nede på skolen. Det ville vi selvfølgelig gerne for det er altid super sjovt. Motion er jo også sundt :) Man bliver helt barn igen når man kommer op på den kæmpe trampolin. Så skal der laves sjove spring og kunster. Laura og jeg opfandt vores egen tricks. Når man kom op i luften skulle man lave twists. Det så sjovt ud. Laura lignede en orm som vrikkede fra side til side. Bagefter begyndte vi at spille luftguitar til Kim Larsens Køb bananer. Den fik ikke for lidt. Alle sprang på trampolinen og lavede også sjove spring ned på den store skummadras. Legebarn som Lasse nu en gang er så skulle han selvfølgelig også prøve og i selen. Når man er i selen kan man lave spring som man normalt ikke tør. Selen holder sig oppe for den sidder fast i en masse elastikker. Lasse skulle prøve at lave et kraftspring men det lignede mest af alt en kolbøtte. Hvor er det dejligt at have en skøn nabo med sådan en legeplads. Lasse og jeg holder utrolig meget af at komme ned at lege og specielt sammen med Mathias, Markus og Laura. Bedre naboer findes ikke. Det var vel også derfor vi tog med dem på skiferie. Glæder mig allerede til at der bliver noget varmere så vi igen kan sidde ude på terrassen omkring bålet og hygge, bage snobrød, drikke øl og rødvin, vende mariekiks og riste skumfiduser. Tiden til det føles alt for lang.

Søndag er gået med at slappe af. Min første strikkede trøje er blevet færdig. Den er nu afleveret hos mor som har lovet at sy den sammen og hæfte alle trådene. Dejligt med sådan en mor. Hun har nu også hjulpet mig en del gennem projektet men kan ærligt sige at jeg har strikket hver en cm selv. Er spændt på at få den på. Jeg lover at lægge billeder ud af den når jeg får den hjem igen. Men et projekt afsluttet betyder at et nyt kan begynde. Har givet mig selv endnu en udfordring denne gang i mini format selvom udfordringen bliver stor. Er nu begyndt at strikke denne trøje. Det er som en overraskelse til en af mine veninder som venter sig. Jeg ved ikke om hun skal have en dreng eller en pige så den bliver strikket i en råhvid som går til begge køn. Kønnet er jo også underordnet bare det bliver en sund og rask baby hun snart får ud i hendes arme. Er helt sikker på at hun bliver glad for den. Er startet på den og syntes det er noget meget lille noget at sidde med. Det er jo også fra den ene yderlighed til den anden. En trøje i voksenstørrelse og en trøje i babystørrelse. Er spændt på resultatet.

4 kommentarer:

 1. Dejlig blog opdatering! Kommer helt til at savne Skjoldektivet...

  SvarSlet
 2. Takker for de søde ord og i den grad i lige måde - dog skal Markus og du vist sidde i et hjørne næste gang....så I ikke bliver ramt af pyller igen :)

  SvarSlet
 3. Lillebror i Sverige=)23. marts 2010 kl. 00.03

  Hej Söster,

  Håber i har det godt hjemme i Åby.
  Det ser sku kanon ud med lidt gymnastik, det var länge siden man gjorde det. Onsild 2000 hvor tiden dog går.

  Kan man regne med lidt nybagt når jag kommer hjem på påske besög? Gläder mig ihvertfald til at komme hjem en tur, det var ju länge siden sidst nu.

  Vi snakkes, hils basselasse, naboen + resten av jeres legekammarater.

  SvarSlet
 4. Vilket härligt inlägg :)
  Underbara muffins du bakat. Att unna sig en nybakt sådan vore inte fel. Ligger de tillräckligt länge i frysen kanske det finns en till mig också när jag kommer nästa gång...!
  Så kul med den där trampolinen. Jag gick på gymnastik när jag va lite och då hoppade vi på en sån. Hur kul som helst!!! Blir barn på nytt som sagt.

  Ha det nu alldeles fantastikt och njut av alla strålar av sol som tittar fram. Våren och sommaren är på väg :)

  SvarSlet