Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

lørdag den 6. marts 2010

Foråret flytter ind.

På kalenderens blad står der forår. Det er som om at naturen retter sig efter kalenderen. Den dejlige varme som er kommet frem fra vinterens snefyldte skyer. Den varme for fuld kraft og vækker alt til live igen efter vinterens lange dvale. Selv her i stuen er foråret flyttet ind. Jeg er ikke den eneste som nyder solens varme stråler. Tigeren bruger det meste at tiden på at ligge i en lille solplet og blive varmet igennem samtidig med at hun brummer glad og tilfreds.

Mere og mere sne forsvinder dag for dag og pludselig titter der noget grønt frem fra den frosne jord. Fuglene kan også mærke forårets komme. De synger glad og frejdig hver morgen. Det er en fryd at høre på efter en lang nat under dynen. Det er som om at man har mere lyst til at stå op og stå ansigt til ansigt med dagens udfordringer. Humøret får et løft for hver dag når solen er længere og længere på himmelen. Man kan da kun nyde alle de lyse timer vi har fået forærende af Moder Natur. Hun er vel nok fantastisk og meget smuk på denne tid. Før man får set sig om har hun iklædt sig den grønne dragt fyldt med knopper og små blade. Jeg glæder mig allerede.

1 kommentar:

  1. Härligt inlägg! Vår tid är kommen. Ljus och värme. Underbart när snön smälter och den vackra naturen visar sig från sin vackraste sida.
    Har hittat tillbaka till din blogg så nu har jag koll på dig :)

    SvarSlet