Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

tirsdag den 20. april 2010

Påske og ny hobby

Så er det vist blevet tid til en lille update herfra. Ved at min lillebror venter spændt og sikkert har bandet mig langt væk fordi jeg ikke har skrevet noget siden han var hjemme i påsken. Sorry Bette.

Påsken.
Sikken en dejlig tid. Arbejdede halvdelen og var på besøg den anden halvdel. 1 besøg var hos svigerforældrene sammen med Jesper, Maria og Mormor. Det var rigtig hyggeligt som altid. Rigtig god mad og hyggeligt selskab. Maria havde taget den dejlige Trunte som som spredte glæde hos alle. Tror måske også at Trunte fik lidt ondt i maven af alle de godbider som "faldt" ned til hende på gulvet. Dagen efter var Lars her inden vi sammen gik ned til mor og far for at spise. Det var super hyggeligt med et godt konkurrence moment. Der blev spillet ps3 og wii til den store guldmedajle. Jeg havde også fået æren af at køre Lars til færgen. Han var ikke mange sure sild værd på vej derop. Han sov hele vejen. Det var nu rigtig kedeligt at sætte ham af ved terminalen for nu ved jeg jo ikke hvornår jeg ser ham igen. Håber at det bliver snart og næste gang håber jeg at hans dejlige kæreste gør ham selskab. Vi savnede dig Madde :)
Ny hobby.
Jeg har fået mig en ny hobby. Den anden dag da jeg var på arbejde viste en kollega mig hvordan man fletter med parpir. Jeg blev med det samme helt hooked og skulle helt sikkert lære det. Har set tasker i butikkerne som er lavet på denne måde og snart kan jeg gøre det selv. Jeg har dog udviklet det til noget andet. Ved et tilfælde fandt jeg ud af at det kunne blive til meget fede og trendy armbånd. Dette er mit første. Havde noget fint papir som skulle afprøves og jeg er godt tilfreds med resultatet. Jeg har givet armbåndet et fint lag lak så det kan holde til at blive brugt og til at ens arm bliver fugtig uden at opløse sig. Det er jo trods alt papir. Det har taget ca 1½ time fra start til slut. Den tid indbefatter at rive papiret i rette størrelser, folde de små lapper, flette det hele sammen og give det en gang lak. Har også en lille tilståelse. Det er hårdt for fingrene og de er noget ømme nu. Det er sikkert også fordi at det var noget tykt papir. Glæder mig til at tage det i brug og rigtig vise det frem. Skal helt sikkert lave flere af disse armbånd og hvem ved måske det skal være en hel produktion. De kunne da være meget søde at give væk som gaver. Hvem mon bliver den heldige modtager???

2 kommentarer:

  1. Me, me, me, me - du er så sej Lene!

    SvarSlet
  2. Jag saknar er också! Alltid så mysigt att vara tillsammans med er. Längtar efter en lång promenad längs stranden, med solen i ögonen, sand mellan tårna och en glass i handen :)

    Du kan ju alltid ge mig ett armband såhär på den stora dagen...!

    Massor av kramar till dig :) Hälsa kära Lasse

    SvarSlet