Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

mandag den 11. oktober 2010

Træt

Jeg er efterhånden træt af at ligne noget katten har slæbt ind/ udskidt æblegrød. Jeg føler mig efterhånden som en stor og meget besværet hval. Har meget svært ved at acceptere at jeg INGEN kondi har tilbage og at jeg puster som et damplokomotiv bare jeg skal gå 50 meter. Jeg syntes at jeg er blevet mere besværet når jeg skal rejse mig fra sofaen, vende mig i sengen og samle ting op fra gulvet. Jeg vågner flere gange om natten fordi jeg skal vende mig eller fordi jeg har ondt i mit bækken. Det er rigtig hårdt ikke at få mange sammenhængende timers søvn. I nat jeg har dog fået 5 timer i træk. JUBIIII var helt forvirret da jeg vågnede for at skulle tisse. På trods af den gode nat ser jeg evig træt ud og føler mig også træt. Jeg ved godt at det er meget normalt at være træt i 3. trimester men havde ikke regnet med at det ville være så udpræget. Jeg forsøger at gøre mit til at gøre noget ud af mig selv hver dag så jeg ikke falder i et total hul som bliver svært at komme op af. Har som sådan heller ikke lyst til at gå rundt i nattøj, træningsbuker og en gammel t-shirt hele dagen. Savner dog at kunne få noget af mit tøj på som hænger og ligger i skabet. Syntes altid at jeg går rundt i det samme tøj dag ud og dag ind. Jeg gider heller ikke købe noget nyt for det syntes jeg ikke kan betale sig i længden. Jeg gider sikkert ikke gå i det når jeg har født alligevel. Så er det jo bare spild af penge og det ville jo være dumt.
På trods af alt dette skal dog siges, at jeg elsker at være gravid og er meget glad for min store runde mave. Det er ikke sådan at jeg går rundt og håber på at den lille kommer ud imorgen. Slet ikke. Jeg vil gerne gå til termin og vil have lov til at nyde at spise hvad jeg har lyst til for jeg tager på lige meget hvad.

Glæder mig til fredag i denne uge for der skal jeg en tur til fotograf for at få taget nogle flotte mavebilleder så jeg altid kan mindes min graviditet. Håber bare at jeg ser nogenlunde ud den dag så jeg ikke ligner en træt gammel røv som er træt af at skide. Hmmm må finde noget ekstra energi den dag og gøre noget mere ud af mig selv. Måske lidt make up kan hjælpe til på det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar