Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

fredag den 9. december 2011

Nissebanden er ikke for børn.

Denne jul havde jeg virkelig set frem til at skulle sidde hver aften og se julekalender sammen med Tobias. Da jeg så fandt ud af at de i år sendte Nissebanden i Grønland så blev forventningen og glæden endnu større. Jeg kunne næsten ikke vente til det blev 1. december. Men sikken en lang næse vi fik. Nissebanden bliver jo først sendt kl 19.30 og det er jo lige på det tidspunkt hvor Tobias skal puttes. Øv øv øv. Vi kan selvfølgelig se den på Ramasjang men så er det jo ikke dagens afsnit og så bliver det sendt kl 17.30 og det er jo lige i spisetiden. Øv øv øv igen.
Vi har prøvet at lade ham været længe oppe men det endte med dette resultat efter ca. 2 min.7 kommentarer:

 1. Cute! Han er altså bare så skøn Lene!!! Sejt han bare kan ligge og putte sådan også falde i søvn...den gik ALDRIG herhjemme :P hehe....Herhjemme ser vi fast Nissebanden 17:25 og aftensmad bagefter...Rebecca elsker det, bortset fra alt i Holme Olstrup og Fiffi Jørgensn :P Men nisserne, slædehundende og luffe stor hitter!!!

  SvarSlet
 2. Vi ser Nissebanden på dr.nu, for vi kan heller ikke holde den gående så længe aften efter aften! Og der kan du se dagens afsnit :D

  SvarSlet
 3. Hi hi jeg sidder som også klisteret til skærmen når Tobias er puttet. Havde jo bare håbet at hygge sammen med ham og se det ;)

  SvarSlet
 4. Er også imponeret over han bare kan ligge sig til at sove. Det gør Silas kun når vi kører bil. Ellers er den KUN barnevogn eller sengen. ALDRIG i sofaen på den måde :)
  Hvor er han sød!

  SvarSlet
 5. Hvor er han kær! - men tidspunktet - enig ikke helt gennemtænkt :o(

  God weekend :o)

  SvarSlet
 6. Han er bare en rigtig lille hyggeputter. Det er hans måde at fortælle at han er træt på. Det bedste er når han lægger sig på den måde op af os. Så er der bare hygge for alle pengene.

  Mette: Han er også vil med nisserne, hundene og sneen. Så bliver han helt stille, men når der er for meget snak så bliver han utålmodig. Det er utroligt at han så tidligt kan være tryllebundet til julekalender.

  Mette Kathrine: Det var da egentlig en super god ide. Det værste er bare at han ikke kan lade computeren være i fred. Der skal klaskes på tasterne og skiftes billeder :)

  Mia: Du må have lært Silas at hyggeputte på den måde. Det er helt igennem fantastisk. Specielt når vi begge ligger på sofaen og putter under tæppet.

  Pia: Tak og i lige måde.

  SvarSlet
 7. Silas kan skam også putte. Han giver krammer og putter sig ind til mig. Og kan ligge stille i min favn gennem 5 min reklame på tv og bare slappe den. Men når de slutter, så er han oppe og frisk igen :)
  Han ender bare med at blive overtræt hvis ikke han kommer i seng.. men det passer mig også fint. Han skal alligvel ikke sove i sofaen :)

  SvarSlet