Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

onsdag den 7. december 2011

Tænder lys i mørket.

I dag fik jeg endelig taget mig sammen til at få lavet adventsdekoration, kalenderlys og et par dekorationer mere. Det er virkelig rart for nu er der kommet noget mere julehygge og julestemning ind i stuen. Jeg plejer at sætte en stor ære i mine dekorationer men i år er der lidt anderledes. De er meget meget anderledes end jeg plejer at lave dem. I år er det meget back to nature og ikke alt det glimmer og unaturlige pynt som jeg plejer at bruge. Det er faktisk meget rart men skal lige vænne mig til det.
Jeg mangler dog stadig at lave en enkelt eller to. Jeg plejer at lave en stor dekoration på min træstub som står på gulvet. Jeg er dog i tvivl om om jeg tør lave den af frygt for at Tobias brænder sig på lyset fordi han ikke kan holde fingrene for sig selv. Han er jo en lille pillefinger. Er spændt på om han kan lade de andre dekorationer være i fred.

3 kommentarer:

 1. De er rigtig flotte, hvor har du købt lyset med den lille pige og svovlstikkerne?

  SvarSlet
 2. Tak Pia. Det har jeg faktisk haft liggende et par år. Nu tænkte jeg at jeg ville bruge det for økonomien var ikke lige til at købe nye store lys i år. Det er købt i SuperBest tror jeg. De findes også med Peters Jul, opskrift på brunkager osv.

  SvarSlet
 3. Det er det FINESTE lys og næste gang jeg ser det køber jeg det også! Har hørt de kan fås i Netto i år også

  Lisa

  SvarSlet