Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

tirsdag den 1. maj 2012

Lørdag på en fredag.

I fredags havde Lasse som en overraskelse taget en fridag for at kunne hygge sammen med Tobias og mig. Han havde planlagt at vi skulle køre en rur i Randers Regnskov og holde familiehygge. Jeg skulle arbejde lørdag så denne fredag skulle udgøre vores lørdag. Det var en super dejlig overraskelse og et super godt initiativ.



Det var et kæmpe hit hos Tobias, ja egentlig for os alle 3. Vi havde taget klapvognen med men der var på intet tidspunkt brug for den. Tobias havde mere travlt med at løbe rundt og kigge på alle dyrene. Vi startede ud med at kigge på en masse farvestrålende fisk. Tobias var meget betaget af det magiske univers under vandet. Der blev peget, klappet, smilet og sagt HOV i stor stil. Det var super fedt at se.



Inde i selve regnskoven løb han rundt til højre og venstre og udforskede der hele. Der var faktisk flere gange hvor han opdagede dyr som vi ikke havde set. Han var meget opmærksom på alle dyrene og blandr farvoritterne var fisk, fugle, græshopper og skildpadder. Der blev kigget i alle huller, vinduer og burer. Han fik rigtig lang snor og fik bare lov til at løbe rundt som han havde lyst til. Der var ikke ret mange mennesker i regnskoven den dag så det var nemt at have overblik over hvor han var henne.



Jeg kan virkelig anbefale at tage guldklumpen med i Randers Regnskov og prisen er også onerkommelig. Det koster 165 kr pr. boksen og for 10 kr mere får du opgraderet din entrebillet til et årskort. Det udnyttede vi selvfølgelig for det er helt sikkert ikke sidste gang ci har været en tur i regnskoven.
Vi rog også en masse billeder med kameraet men dem får i at se når jeg får tømt det. Alle billederne her er taget med min IPhone.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar