Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

søndag den 13. maj 2012

Smart i en fart

Ja, eller noget lignende. Lørdag drog den lille familie mod city syd for at købe lidt ind. Vi manglede alle lidt småting til hverdagen og til den kommende ferie.
Vi startede i stadium hvor jeg fik købt bikini, selvom jeg ikke var vild med der. Kroppen er jo ikke den samme efter jeg her fået Tobias. Hmmm men bikini blev der købt. Så fik turen i H&M hvor Lasse fik shorts og t-shirt og Tobias fik nye smarte t-shirts og solbriller. Derefter var der rid ril lidt frokosr. Der blev bøf jensen for de har mad som Tobias gider spise og så er han vild med deres balloner.
Tobias skulle have et par gummistøvler til dagplejen og efter at jeg har ledt diverse butikker tyndt for at få er par Hummel støvler i str 22 så måtte i en tur i skoringen. Der fik han et par rigtig fine skofus støvler til 200 kr. De er brede og helt perfekt til hans lille tykke fod. Der blev også til et par andre køb men det har mere af den praktiske type, som jeg vil skåne jer for.
Da vi kom hjem skulle tingene prøves.Super smart i gummistøvler og solbriller.Der er lidt Stewie Wonder over ham. Men Elmo skulle der være på brillerne.Han var ikke ril at få ud af gummistøvlerne og solbrillerne blev også på længe.

2 kommentarer:

 1. Du var savnet til blogtræffet :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Joan. Ville også rigtig gerne have været med men havde desværre ikke overskud til det. Kreativiteten lider helt vildt herhjemme for tiden.
   Meget fede ting i har fået lavet og fede præmier du vandt.

   Slet