Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

søndag den 24. juni 2012

Lysten er vendt tilbage igen

Jeg har fået lysten til at sy tilbage igen. Den har været borte i et stykke tid og er ikke i tvivl om at det har hængt sammen med at min symaskine er så elendig. Det er en billig model og den syr også derefter. Den har været fin nok til husbehov men har længe ikke været rigtig tilfreds med den. Derfor lagde jeg syningen på hylden og ønskede mig en ny symaskine.
For ca. en måned siden bestemte jeg mig for at nu skulle det altså være. Havde sparet nok sammen til en symaskine. Havde et budget på 2000-2500 kr og det mente jeg godt at jeg kunne få en maskine for. Tog til Aalborg og fik ind til Kjærgaard symaskiner, forklarede mit behov og mit budget. Fin vist nue og brugte modeller og endte med at købe en Bernina Bernetre 82e som brugt. Den er så fin og man kan ikke se at den er brugt. Nu er lysten til at sy vendt tilbage.


Vidunderet blev indviet med at sy en kæmpe stak risposer til Tobias. Det var et rigtig hyggeprojekt og så kunne jeg få afprøvet maskinen og blive bekendt med den før jeg gik igang med de mere seriøse projekter.Risposerne er et kæmpe hit hos store og små. Der er helt sikkert mange timers sjov i dem. Kan kun anbefales til børn og barnlige sjæle.

4 kommentarer:

 1. Hvor lækkert! Jeg har også lige købt en symaskine af dem. Jeg bor på sjælland, så ringede derover og han kom med et super tilbud (også en Bernina). Den blev fragtet til sjælland uden beregning og skulle først betale når jeg havde prøvet den. Det var altså en virkelig god service - kan helt klart anbefales. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De har en super god service derinde og kan også kun anbefale folk at gå derind. Næste gang jeg skal have maskine så bliver det også derinde fra. De har styr på sagerne.
   Må sige at det er en helt fantastisk service du har fået

   Slet
 2. Tak for det gode råd. Har det ligesom dig, at min billige og dårlige maskine kvæler lysten til at sy. Jeg har set en udgave af risposer, der var halv bredde og isyet lange silkebånd, så de kunne bruges til en slags gymnastik vimpler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt Lisbeth :) Fik aldrig svaret dig på instagram. Kan kun anbefale dig at gå ind til dem og kigge på maskine. De er meget søde og super hjælpsomme.
   Det var da smart med de der silkebånd på dem, hvis man havde nogen som lavede gymnastik.

   Slet