Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

onsdag den 27. juni 2012

Wonderful Mallorca

I starten af måneden var vi på en vidunderlig ferie på Mallorca. Det var en ferie som vi var blevet inviteret på af min svigerfar i anledningen af at han fyldte 60 år. Sikken en luksus at svigerfar hellere ville have os med på ferie end at holde en fest. Som han selv sagde så kan man jo altid holde en fest og hvor meget kan man så huske af den?? En ferie vil man altid huske og så kan man rigtig nyde sin familie. Vi var 14 som skulle afsted, da min svigerfars tvillingebror havde fået samme ide.

Under chek in havde vi en træt Tobias. Det passede selvfølgelig med at vi skulle gøre dette midt i middagsluren, ikke optimalt men han kunne heldigvis sidde med dynen og hygge på kufferterne. Der var rigelig at sidde på. Der var også mange som kunne underholde ham i køen. Efter chek in skulle der slåes 1 time eller 2 ihjel før flyet lettede. Det var svært at holde styr på Tobias for der var masser af plads at løbe rundt på og meget man kunne pille ved. Han fik hurtig interesse for trapperne i afgangshallen.

Der gik meget tid med leg på trapperne og med at forsøge at komme ind i en bil som stod til udstilling i afgangshallen. Tobias har noget med biler. Han vil så gerne ind og lege at han kører, tumle fra for til bagsæder, hive i spejle, dreje på alle knapper og trutte i hornet.
Vi var meget spændte på hvordan Tobias ville klare flyveturen men vi havde forberedt os godt med en taske med legetøj, en masse godter, vand, sutter, små film på mobilerne og folk til at tage over hvis han blev alt for vild. Vi var dog så heldige at der var et ledigt sæde ved siden af os fordi en venlig sjæl flyttede sig til et andet sæde tættere på sin egen familie. Det var en kæmpe lettelse at han kunne sidde på sit eget sæde og tumle lidt rundt der.

Han hyggede sig også i perioder med at se film på vores mobiler og putte lidt med dynen. Han var et pragteksemplar i flyveren. Jeg var så heldig at have fået vinduespladsen og nød den flotte udsigt. Det syntes Tobias også var hyggeligt. 

Det var en lang rejsedag med fly og bus. Vi var først fremme ved lejligheden ved 22 tiden og det var jo langt over sengetid. Vi kunne dog ikke få Tobias til at sove i bussen men så snart han kom i den seng som var opstillet til ham så blev øjnene lukket med det samme.

Vi var alle trætte men de andre ville gerne have en lille velkommen/godnat drink i baren inden de skulle i seng. Vi var også nogen som var sultne så der blev hentet pizza lige rundt om hjørnet. Min blev indtaget i sengen fordi jeg ikke havde lyst til at gå med i baren. Det var super hyggeligt at ligge der og høre Tobias åndedrag, nyde stilheden og bare slappe af. 

Dagen efter var vi alle friske igen og meget spændte på den første feriedag. Vi boede lige ned til havet og poolen var også kun 15 meter fra lejligheden. Vi havde fået vores egen happy baby lejlighed hvor der var alt hvad vi havde brug for. Der var seng, højstol, klapvogn, badekar, puslebord osv. Der manglede ikke noget. Samtidig var vi så heldige at opholdet var med all inclusive. Det var så lækket at stå op til et lækkert og stort morgenbord hver morgen men en masse lækkerier for store og små. Hver dag til frokost var der stor tag selv buffet med et utal at lækre retter, salatbar og stor dessert bord og det samme gentog sig om aftenen. Vi kunne også bare hente is og drikkevarer i baren hele dagen. Det var helt fantastisk. Det nød vi alle.

Tobias var klar til at bade hver evig eneste morgen. Det første han gjorde var at trække gardinerne fra, pege ud på poolen og så hoppe og smile. Det var så sødt. Han var en rigtig lille vandhund og ikke til at drive op af vandet. 

Der var dog også lidt tid til at hygge på liggestolene mellem de mange badninger. Det var dog ikke fordi han brugte meget tid på liggestolene men det var så hyggeligt at sidde der sammen med ham. Vi kæmpede en kamp med ham fordi han skulle have hat på for at beskytte det lille hoved for solens skarpe stråler. Det lykkedes til sidst at få ham til at beholde den på, men så skulle den tilgengæld også være på hele tiden også i vandet.


Der var også tid til at mor kunne få noget kvalitetstid og sol på liggestolen. Frirummet blev nydt med lydbog, en lille lur, kigge på Tobias tumle rundt i vandet og en lille is. Blev genforenet med en gammel farvorit. 

Der var også tid til kvalitetstid med farfar, farmor, oldemor og onkel. Der blev bundet et endnu tættere bånd til bedsteforældrene og kunne se alle parter nyde det i stor stil. Det varmede alles hjerter når han løb dem i møde og skulle give kæmpe krammere. Farfar og Tobias fik gået mange turer sammen og rigtig hyggede sig.


Det var en helt fantastisk ferie med familie og hygge i hovedsædet. Alle hyggede sig og hvis ikke så var det deres egen skyld. Vi hyggede os rigtig meget som en lille familie og det var helt fantastisk at få lov til at være sammen må denne måde. At være sammen med Tobias så indtens og i så mange dage. Man kunne mærke på ham at han også nød det.
Det var også en træt dreng vi fik ind i lejligheden om aftenen. Så kunne man endda få ham til at ligge på sofaen og slappe af til en lille tegnefilm mens vi fik badet og gjort klar til aftensmad. Det er et sjældent syn at se Tobias ligge sådan på sofaen så vi var hurtige til at finde kameraet frem for at forevige det.
Vi fik taget en masse dejlige billeder som i nok kan se men i skal da ikke snydes for nogle stemnings billeder fra hvor vi boede. Disse 3 sidste billeder er taget fra vores terrasse. Det var en fantastisk udsigt at stå op til og gå i seng til.
Efter en dejlig uge var det tid til at vende næsen mod det kolde nord igen. Det var trist men arbejdet og hverdagen kaldte jo.Tak til svigerfar for en helt fantastisk ferie og det var dejligt at kunne være med til at fejre din 60 års fødselsdag. Vi gør det gerne igen.

1 kommentar: