Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

søndag den 8. juli 2012

Fantastisk fødselsdag.I fredags havde jeg fødselsdag. Hurraaaaaa. Men men er nu ved at have en alder at jeg ikke på den måde gider at fejre den. Jeg vil meget hellere bare hygge med familie og gode venner uden at tænke på at jeg bliver et år ældre.
Det var lidt en anderledes dag for skulle egentlig være alene hjemme størstedelen af dagen. Lasse skulle på arbejde, svigerforældrene er kørt på ferie, mine forældre skulle arbejde og Tobias skulle i dagpleje. Tobias syntes dog dagen før at han skulle være hjemme med feber så var ikke helt alene. Vi hyggede hele formiddagen med at bage boller og kage. Til frokost havde jeg inviteret mine forældre så de også kunne komme og sige tillykke. Jeg fik et par lækre og meget ønskede gummistøvler af dem. Det havde jeg ønsket mig rigtig længe, så nu kan jeg komme ud at hoppe i vandpytter sammen med Tobias. Senere på dagen ringede det på døren. Udenfor stod en mand med den smukkeste buket fyldt med roser. Den var fra Lasse. Det havde jeg på ingen måde regnet med. Blev meget rørt da jeg så dem, duftede dem og læste kortet. Det gik lige i hjertet og måtte fælde en lille tåre.


Et par timer senere bankede det på døren og der stod endnu en mand men en super smuk buket. Denne gang var den fra verdens bedste veninde. På kortet stod der ikke hvem den var fra men der var ingen tvivl om hvem den var fra. De små ord: Vi ses d. 15. gav vished om hvem den var fra. Måtte fælde endnu en tåre og skynde mig at skrive en sms til Mette med tak for den smukke buket.


Om aftenen havde vi inviteret naboen og kæreste til at grille, hygge, drikke øl/rødvin og spille spil. Da de kom var det med flag i hænderne og fødselsdags sang. Dejligt og lige til at blive glad af. Vi fik et glas rødvin mens vi ventede på at stegen blev færdig på grillen. Mums det smagte godt og hold dag op der blev spist op. Efter Tobias blev puttet kom der mere rødvin på bordet og vi begyndte at spille.


Det var super hyggeligt og lige sådan en dag/aften som jeg ønskede mig. Så er det ikke så slemt at blive et år ældre.

1 kommentar:

  1. <3 Fordi du fortjener det! Skønne du!!
    Dejligt du havde en god dag!!!

    SvarSlet