Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

tirsdag den 31. juli 2012

Spontan strandtur

Tobias og jeg er alene hjemme hele ugen. Det er sidste uge af Tobias ferie og Lasse er lige begyndt på arbejde igen. Tobias og jeg skal rigtig hygge og nyde hinanden hele ugen.
Vi sov længe i går, helt til kl. 8. Efter en omgang morgenmad og tegnefilm på sofaen skulle der ske noget. Tobias kom løbende med sine sko og sagde u, u, u, bil. Han ville gerne ud at køre bil. Hmm, jamen hvorfor ikke? Greb en ekstra ble, vådservietter, en banan, tegnebog og nøgler. Hvor skulle vi så køre hen? Vejret var fint så vi kørte en tur til stranden i Blokhus.Det er jo en ideel plads for ham at tumle og lege på. Han er vild med sand og vand, nok mest vand. Så snart vi kørte ned mod stranden og han så vandet var han tændt. Han skulle bare ud at lege. Da han kom ud af bilen skulle han lige finde ud af hva det var han skulle og måtte, men hurtig tog han retning mod vandet. Sko og strømper røg sig en tur og så skulle der kastes sten i havet. Før jeg fik set mig om stod han i vand til knæene og bukserne var våde. Pyt vejret var jo dejligt så alt tøjet røg så der kun var bleen tilbage. Ih hvor han nød det og det var dejligt at se ham i sit rette element. Kort efter kom der flere og flere på stranden og lige ved siden af os kom der to par med nogle børn og en hund. Tobias forelskede sig hurtig i hunden og skulle da også lege med den mindste af børnene, en pige på ca. samme alder. Pigen satte sig i et hul og det samme gjorde Tobias selvfølgelig. Det var dødsstødet til bleen, så den røg også af. Den næste halve time tumlede de to rundt i sandet og vandet. De hyggede sig rigtig. Da de gik ville Tobias heller ikke rigtig mere. Han pegede på bilen og sagde bil. Det var tegn til at vi skulle hjem, men han skulle først have skyllet alt sandet af sig så tilbage i havet med ham. Da vi kom op til bilen havde jeg jo ikke noget tørt tøj til ham så han måtte duppes med t-shirten og så fik han en ble på og ind i bilen.


Det var en fantastisk formiddag som var helt uventet. Men sommetider belønnes man ved at tage en chance. Det er forhåbentlig ikke sidste gang denne sommer at Tobias får chancen for at komme til stranden og bade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar