Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

søndag den 15. juli 2012

Ny drejning på livet.

Sommetider tager livet en drejning som er højst uventet og kan ændre resten af ens liv på et øjeblik. Det er dog også øjeblikke som disse som sætter spor i sjælen resten af livet. Øjeblikke som man ikke vil være foruden.
For nogle måneder siden havde vi sådan et øjeblik. Lidt uventet men meget dejligt og velkommen. Vi var klar. Troede ikke på det til at starte med men som minutterne gik sank det mere og mere ind at vores liv som vi kendte det ville forandres. Jeg stod nemlig med en test med to smukke streger. Hold da op et chock, men på den gode måde.
Dagene, ugerne og et par måneder gik hvor tanken blev mere og mere spændende og meget svær at holde på. Vi ville ikke fortælle vores familier det før vi havde set at der var liv i maven. Det var med en enorm nervøsitet vi gik ind til første scanning, men den forsvandt hurtig igen. Alt var helt perfekt men den lille. Fik en terminsdato som hedder 6. december, en lille julenisse.Nu kunne vi endelig fortælle vores familier den søde lille hemmelighed. Det var Tobias som fik lov til at være den lille budbringer. Jeg havde lavet denne body til ham.Han skulle have den på og så ville vi se hvor længe der gik før de opdagede beskeden. Nogle var hurtigere end andre men fælles for dem alle var at de blev meget glade. Vores brødre fik hver en sms som kun indeholdte dette billede.Inden for få sekundter var der svar fra dem. De var også glade. Nu er jeg god på vej og maven vokser. Er 19+2 og skal snart scannes igen. Det glæder vi os til. Vi vil ikke vide kønnet så vi skal bare se at den lille har det godt og at alt er som det skal være. Det bliver en anderledes men helt sikkert en dejlig jul fyldt med kærlighed.

10 kommentarer:

 1. Ej hvor godt Lene! 1000 gange tillykke med det:-) Jeg er så glad på jeres vegne:-))

  SvarSlet
 2. Er sindssygt stolt sös!

  SvarSlet
 3. Åh det er så skønt for jer... blev så ovenud glad da jeg fik det at vide... Ved Tobias bliver den bedste storebror til julenissen...:)

  SvarSlet
 4. Stort stort tillykke! Synes det var vildt - men skønt - at gå fra en familie på 3 til 4. :)

  SvarSlet
 5. Endnu en gang stort tillykke. Vi glæder os meget til den lille nisse ser dagens lys. Dejligt at familien vokser.

  SvarSlet
 6. Kæmpe stort tillykke, hvor er det fantastisk :o)

  SvarSlet
 7. Stort tillykke - har selv et decemberbarn og det er slet ikke så dårligt ;o).

  Håber du har det ok. Kh. Pia

  SvarSlet
 8. Tillykke tillykke :-) Tænk at I kunne holde det hemmeligt så længe. Håber du har det godt.

  SvarSlet
 9. ej hvor dejligt! Stort tillykke :D Min store Anna er født d. 22 december, og det er så hyggeligt at ligge på fødegangen/barselsgang i december måned (selvom det dog blev lige lovlig tæt på jul) Men der er bare en særlig stemning der op til jul, samtidig med man glæder sig til at holde jul med en lille ny :D

  SvarSlet
 10. Stort tillykke med den dejlige nyhed! Held & lykke med det hele :)

  SvarSlet