Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

mandag den 14. februar 2011

Projekt ugle

Efter nogen tids søgen har jeg endelig fået mønsteret på en ugle. Har faktisk været så heldig at få to forskellige mønstre på ugler. Nu er mit næste kreative projekt reddet. Har idag været en tur i Stof og stil (et meget farligt sted) og har købt en masse stof til at sy ugler af. Det kostede mig alligevel små 500 kr og så manglede jeg da at købe et enkelt stykke stof. Det var desværre udsolgt så at nød til at skal derud igen. Det var godt nok ærgeligt ;) hi hi. Nu er det bare frem med stof, saks, nåle og symaskine og så der ud af. Kan ikke vente til at Tobias skal have en laaaaang lur så mor her kan komme igang med at være kreativ. Lover at flashe resultatet her når første ugle er færdig.

2 kommentarer:

  1. Måske der kan flyve en ugle her forbi, til at holde teen varm? Nu da jeg har reddet dit næste projekt, kan godt selv give et lille tilskud til stof

    SvarSlet
  2. det bliver spændende - jeg er også tosset med ugler! Og ja Stof og stil er et farligt sted, jeg synes det var flot du "kun" brugte 500 kr. Jeg kan næsten ikke gå derind uden at komme af med 1000 kr.

    SvarSlet