Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

mandag den 14. marts 2011

Aldrig for sent...

Jeg har altid får at vide at det aldrig er for sent at lære noget nyt og at man skal lære hele livet. Den sætning har jeg nu taget til eftertanke og gør nu også noget ved den... Det betyder at jeg har fundet et nyt kreativt projekt.
Jeg har overtalt min mor til at lære mig at hækle. Prøvede mens jeg var gravid men der var min og hendes tålmodighed og pædagogiske evner ikke lige på bølgelængde. Nu er det heldigvis blevet anderledes. Igår tog vi så hul på første lektion. Jeg havde fundet et lille hæklet dyr som er formet som en lille bold. Meget enkelt mønster og noget som skulle være overkommelig for mig. Et par timer senere sad jeg med en fin lille bold i hånden. Uha hvor er jeg stolt af mig selv. Nu mangler jeg at hækle næb og vinger og så har jeg en pingvin.
Bliver det en succes så tror jeg at jeg skal ønske mig denne bog og hækle efter.

Tobias skal da have sin egen lille zoo af hæklede dyr han kan lege med når han bliver lidt større.

1 kommentar:

  1. Hvor er det skønt Lene. Ja jeg har også prøvet flere gane både at lære at sy og hækle, men det er først efter jeg er kommet her til blogland at jeg har fået rigtig blod på tanden :D Glæder mig til at se din lille zoo i nær fremtid, her på bloggen.

    Mette

    SvarSlet