Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

torsdag den 10. marts 2011

En første gang for alting.

Som ordsproget siger så skal der være en første gang for alting. Dette gælder også når man hedder Tobias og er 3½ måned gammel. Den anden dag havde posten noget med til Tobias.
Han fik simpelthen hans første brev. Brevet indeholdte hans sygesikringsbevis. Nu kan han bruge det næste gang han skal til lægen til 5 måneders undersøgelse. Han er allerede meget glad for det.
Samme dag havde posten også en overraskelse med til Tobias. Der var en fin lille pakke i postkassen. En fin lille pakke fra en rigtig dejlig pige som hedder Rebecca. Hendes mor Mette havde hjulpet hende med at sende en lille overraskelse til Tobias.
Både mor og Tobias var meget overrasket med også meget glade for den lille fine pakke. Den indeholdte et lille brev hvor Rebecca havde skrevet at hende og hendes mor havde været på udsalg og at de var blevet eninge om at Tobias skulle forkæles. Mor måtte fælle en tåre for vi har faktisk aldrig mødt Rebecca og hendes skønne mor. Jeg har mødt Mette inde på Min Mave. Tænk at man kan fylde noget i andre menneskers liv uden at have mødt dem. Det er en dejlig følelse. I skal ikke snydes for pakkens indhold.
Rebecca havde bestemt at Tobias skulle have to fine body'er, et par blå bukser og en lækker sweatshirt fra IdaT. Tobias bestemte hurtig at han også måtte sende noget til Rebecca så han bestilte to ugler og et lille brev. Det blev sendt med posten samme dag.
Håber på at vi meget snart skal mødes med Rebecca og hendes skønne mor i virkeligheden. Gerne til sommer så ungerne kan lege og vi kan hygge i det gode vejr.

1 kommentar:

  1. Ååååh bliver helt varm indeni... Sådan nogle skønne unger i har... <3

    Knus Sofie

    SvarSlet