Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

tirsdag den 7. december 2010

Vil frem i verden.
Nu er vores dejlige lille dreng efterhånden blevet 3 uger og han trives og har det godt. Vi har haft besøg af sundhedsplejersken 2 gange.

Ved første besøg skulle hun hilse på den lille nye familie og tjekke den lille gut. Han er jo helt perfekt (det var vi heller ikke i tvivl om). Han blev målt og vejet. Vægten sagde 3700 gram og længden sagde 55 cm. Det betyder at han har taget 220 gram på og vokset 5 cm på en uge. Vi tror dog at de har målt en smule forkert ved fødslen. Det kan godt ske fordi det tager et par dage før at barnet kan strækkes helt ud.

14 dage efter kom sundhedsplejersken igen på besøg. Hun skulle igen tjekke vores skønne supermand. Vi var begge spændt på hvor meget han havde taget på og om han var vokset. Vi snakkede lidt om hvordan det var gået siden sidste besøg. Han har haft en del mavepine og det har været svært at se på. Vi har været ved lægen med ham for at få hjælp, men der var ingen hjælp at hente. Efter han havde skreget i 3-4 dage tog vi beslutningen at ringe til en zoneterapeut for at se om det kunne hjælpe. Efter første gang var der klar forbedring. Skønt. Det var pengene værd. Det syntes sundhedsplejersken var gode nyheder og hun havde også gode erfaringer med det. Dejligt at blive bekræftet i at det var den rigtige beslutning at prøve zoneterapi. Supermanden blev vejet og hun troede at hun så forkert så hun vejede ham igen. Vægten sagde 4600 gram. Det vil sige at han på 14 dage har taget 900 gram på. Hold da op jeg tror der er en som spiser for godt :) Han var også vokset 2 cm. Han bliver en dejlig stor dreng.

1 kommentar:

  1. Super dreng, han ser nu ikke ud til at være vild med at blive målt, men hvem bryder sig også om at blive " strukket ". Dejligt at han trives, vi dog håbe at han ikke bliver ved med at tage på med den fart.

    Hilsen mormor

    SvarSlet