Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

onsdag den 12. januar 2011

23 ud af 30 udfordringer

Det sidste jeg spiste og drak

Mandag i sidste uge gik projekt gammel krop tilbage i gang. Nu skal den igen have en skalle med sund mad og motion. Kan ikke blive ved med at leve af cola og brunkager og bliver heller ikke mindre af det. Derfor har vi endnu en gang tilmeldt os madlog.dk. Status på den første uge er at jeg nu er 1,5 kg lettere. Ikke nok med det er jeg også startet op på motion. Var i går til min første spinning time i mit liv. Det var hårdt men godt. Samtidig fik jeg fornyet mit medlemskab dernede så nu er der ingen undskyldning for ikke at dyrke noget motion så jeg kan få en krop jeg kan være glad for.

Aftenens menu bestod af en omgang bulgursalat med stegt kylling. Jeg er blevet total vild med bulgursalat og kan kan jo lave den som man har lyst til. Vores består af bulgur, icebergsalat, agurk, tomat, rødløg og lidt peberfrugt. Som dressing bruger vi bare en smule citronsaft blandet med lidt hvidløg. Det smager super godt og mætter også.

1 kommentar:

  1. Hej Lene. Mange tak for din kommentar på min blog angående min jagt på sygeplejebøger. Jeg er endnu ikke fuldt inde i pensum.dk, så jeg kan ikke finde dig som bruger. Men har du en liste over bøgerne, som du har til salg? :o)

    Helene // www.genbrugblirguld.blogspot.com

    SvarSlet