Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

fredag den 28. januar 2011

24. udfordring

Lige hvad jeg har lyst til!!

Igår blev jeg udfordret på en anden måde. Maja Wilkens stillede mig den udfordring at fortælle hvad jeg drømmer om hvis ikke jeg skulle tænke på økonomi. Hmmmm..... Det var faktisk lidt svært så jeg måtte gå i tænkebox i et par minutter. Så kom jeg i tanke om noget som Lasse og jeg havde snakket om for sjov i tilfælde af at vi vandt det store gevinst i Lotto. Jeg havde 2 ønsker.

1. Jeg ville gerne have mine bryster sat på plads og måske gjort fastere. Efter jeg er begyndt at amme er de begyndt at drage en smule sydpå og fylder heller ikke så meget som de plejer.

2. Jeg ville gerne på en kæmpe stor shoppingtur så jeg kunne få skiftet min garderobe ud til noget hip, smart, moderne, lækkert osv. Jeg ville gå ud og købe lige hvad jeg ville have uden at kigge på prisen. Altså sådan som Julia Roberts gjorde det i Pretty Woman. Bare pege, prøve, snurre rundt, smile, købe. Jeg er dog i den situation at jeg ikke er god til at købe tøj og specielt ikke til mig selv. Jeg syntes altid at jeg ligner noget der er løgn i det tøj jeg prøver. Derfor skulle jeg have noget hjælp. I min drøm skal jeg have hjælp af modeeksperten Jim Lyngvild. Syntes han er helt fantastisk og faldt for ham da han lavede programserien Skøn som du er på kanal 4. Jeg er sikker på at han ville kunne fortælle mig hvilket tøj passede til min krops form. Jeg fik en utrolig stor sympati og respekt for ham under programmerne for han formåede virkelig at få kvinderne til at flytte sig og til at føle sig smukke. Hvilken kvinde har ikke lyst til at føle sig smuk, lækker, sexet, attraktiv, komfortabel og bare finde sit rette jeg? Han ville kunne vise mig hvilke modeller jeg kunne bære, hvilke forretninger at handle i i fremtiden, give mig en ny stil eller bare generelt give mig en stil. Ja det må være min drøm. At komme til at føle mig:
SKØN SOM JEG ER!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar