Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

mandag den 20. juni 2011

Fra baby til junior

Nu er Tobias efterhånden blevet så stor at han ikke rigtig er en baby mere. Øv hvor blev min skønne lille dejlige baby af?!? Men men han har nu forvandlet sig til en rigtig dejlig dreng med alt hvad dette medfører. Det betyder også at babydynen snart skal skiftes ud med en junior dyne. Det betyder også at der skal nyt sengetøj til. Har ikke rigtig noget i junior størrelse så det skal erhverves. Har haft noget stof liggende rigtig længe men har ikke fået taget mig sammen til at få syet af det, før nu.

Symaskinen kom frem fra sit skjul og jeg ville udfordre mig selv ved at lave en lækker detalje på sengetøjet. Det er lavet med tittebånd hele vejen rundt. Det er bare blevet så fint og så ser det lidt mere eksklusiv ud. Er så glad og stolt over resultatet. Han kommer til at ligge som en prins i det nye sengetøj i sin lille Per seng. Den dag kommer inden længe for Leander vuggen er ved at være for lille til ham. Han er blevet en lang dreng.

3 kommentarer:

 1. Hvor er i bare heldige at kunne bruge Leandervuggen så længe!! Synes nemlig den var sååå smart og den er mega flot! Men allerede da Rebecca var 3,5 mdr. måtte hun i tremme sengen :/ øvvv..

  Hey fedt sengesæt!! Det er rigtig flot med den kant er sikker på din nu store dreng kommer til at putte sig rigtig godt sammen med alle jounior uglerne :)

  SvarSlet
 2. super fint :D Og rigtig flot detalje med tittekanterne!! Den symaskine, må du da have frem lidt oftere!!!!!

  SvarSlet
 3. Tak hvor er i søde.
  Jeg vil rigtig gerne sidde ved symaskinen noget mere men har bare så mange ting jeg gerne vil lave så har lavet en liste og tager den fra toppen. Der er noget papir-klippe-klister, sy, male, hækle og bage. Der er bare sommetider for lidt timer i døgnet.

  SvarSlet