Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

fredag den 24. juni 2011

Nød lærer nøgen kvinde at spinde.

Eller nød lærer en desperat mor at finde symaskinen frem og få den til at spinde. Når mor kigger i skuffen og opdager at alle lange bukser er blevet pakket ned fordi de var for små og de 2 par som Tobias kan passe de så er til vask ja, så er gode råd dyre. Panikken bredte sig langsomt for vejret var ikke lige til knickers, shorts eller en kort sommerdragt. Frem kom symaskinen for heldigvis havde jeg noget stof til at ligge. Lidt senere som der frem fra symaskinens magi et par posebukser frem. Nu havde jeg også en anledning til at få brugt mine nyindkøbte navne labels :)

Bukserne skulle være en str. 74/80 men hold da op de er store. Han sejler i dem og er nød til at rette mønsteret til for at de bedre passer ham. Men nu har han da et par bukser som han kan vokse ind i. Intet er så skidt at det ikke er godt for noget.
Samtidig fik jeg fjernet et punkt fra min lange to do liste. Jeg fik også syet en pose til de ben som sidder på vores rejsehøjstol fra Ikea. Har længe irriteret mig over at de lå og rullede rundt i bilen når vi skulle nogen steder. Nu er der styr på dem.

2 kommentarer:

 1. Ihhhhh Lene! Hvor er ER de fede dine posebukser :D

  Har du opskrift på dem eller er de bare ud af hovedet??? :D
  Krea Krea......... <3

  SvarSlet
 2. Jeg har en opskrift på dem men man kan sagtens bare tegne et par bukser af hvis man lige står og mangler et mønster :)
  Måske vi skal bytte mønster :)

  SvarSlet