Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

mandag den 24. oktober 2011

Familiehygge.

Lige her på falderebet inden hverdagen for alvor sætter ind og jeg skal tilbage på arbejde skal der lige være plads til lidt hygge. En af de ting som jeg gerne vil give videre til mit barn (mine børn) er kreativitet. Det at skabe noget unikt ud af nærmest ingenting. Ja, man kan jo lave sådanne ting i alle aldre så derfor stod den på kreativ hygge for hele familien.
Jeg havde været ude at købe et stort græskar til os hver som vi skulle hygge med når Lasse kom fra arbejde og Tobias kom fra dagpleje. Der skulle dog lidt overtalelse til før Lasse ville være med. Tobias var hooked med det samme. Han syntes det var sjovt at sidde og fedte med indmaden fra græskaret. Han nå også have syntes at det smagte godt for der røg da et par græskarkerne eller to ned i mavsen.

Da mørket faldt på satte jeg lys i vores græskarmænd. De stod uden for døren og lyste op i mørket. Tobias var med ude at kigge på den inden han skulle i seng. Han var helt tryllebundet af de fine lys og han ville slet ikke med ind.
Det er en super hyggelig ting som jeg med sikkerhed vil lave til en tradition på lige fod med at lave juledekorationer, bage småkager osv.

2 kommentarer:

  1. hvor er de flotte! Vi har også lavet græskar her hos os :D Vildt sejt at i har skåret "Tobias" i et af dem :D

    SvarSlet
  2. Tak Mette Kathrine. Det er tegnet i frihånd og et forsøg men det er lykkes meget godt :) Vi vil da også se jeres græskarmænd.

    SvarSlet