Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

tirsdag den 11. oktober 2011

Hushjælp

Som de ville have sagt i Matador så er det kun det gode borgerskab for har hushjælp af forskellig art. Dette gælder dog ikke helt i 2011. Herhjemme har vi nemlig fået hushjælp på trods af at vi ikke på den måde er en del af det gode borgerskab. Det er ikke en særlig stor men temmelig uorganiseret hushjælp vi har fået os.

Den lille klattermus har fundet ud af at kravle op på lågen til opvaskemaskinen. Der sidder han så og hiver skeer, knive og gafler ud af kurven og ned på lågen eller gulvet. Han vil også gerne have fat i det andet service men han har ikke fundet ud af at tage det op endnu. Nu mangler vi bare at han lærer at sætte tingene på deres retmæssige pladser i skuffer og skabe. Men der går nok noget tid endnu for han syntes det er sjovere at pille ud end at sætte ind.

8 kommentarer:

 1. Sikke en dygtig hushjælp ;-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Når han har lært det, er han mere end velkommen til at gøre karriere hos mig :)

  SvarSlet
 3. Puha, tør i godt have ham til at kravle der?? Jeg er bange for at vaskemaskinen knækker hvis Silas kravler op på den. Men han vil ellers også MEGET gerne op og lege med når mor her tømmer den :)

  SvarSlet
 4. Sådan en hushjælp har vi også..han har også allerede smadret det første glas. Havde lykkelig glemt hvor meget de kan nå i (til trods for at det kun er et par år siden vi var der sidst). Held og lykke med "oplæringen", hvis det lykkes modtager jeg gerne fif ;o)

  SvarSlet
 5. Herhjemme siger den "strænge-mor" NEJ når Rebecca prøver...hehe! Kan lige se hun i løbet af 0,5 får fat i en kniv....også ved jeg ikke om opvaskemaskinen kan klare det?...hehe..

  Sødt ser det ud og altid rart med hjælp!!!

  SvarSlet
 6. Han får normalt heller ikke lov til at sidde der. Vi når at fange ham inden han kommer derop. Han fik kun lov at sidde der den tid det tog mig at tage disse 4 billeder :)
  Vi gør sådan at det kun er skeer som står yderst i kurven nu så det kun er dem han kan nå. Vil jo ikke have at han skær sig på knivene.

  SvarSlet
 7. Det er sjovt :) Det er muligvis uorgnaiseret, men med den iver han ligger for dagen.. Så er det blot et spørgsmål om tid før og også finder vejen til vaskemaskinen og støvsugeren:)

  SvarSlet