Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

tirsdag den 10. januar 2012

Den nye dille.

Jeg har fået mig en ny kreativ dille. Mandalas er bare en lækker afstresning for mig. Jeg ved godt at det ikke jeg er bagud fordi det har været fremme længe. Men jeg har hele tiden slået det hen fordi jeg ikke følte at en pige på min alder skulle male i "malebog" alene. Kunne dog alligevel ikke dy mig da jeg var i Netto den anden dag. 20 kr og så var denne fine bog min. Gik straks ombord i den så snart jeg kom hjem. Der sad jeg så og hyggede mig i flere timer i Jo Nesbøs fantastiske univers omhandlende Harry Hole. Jeg vil rigtig gerne begynde at læse igen men min koncentration er bare ikke eksisterende. En sød kollega har introduceret mig for begrebet lydbøger. Hun bruger dem når hun går lange ture i naturen og hun siger at hun læser bøger. Så ny er jeg begyndt at læse med mine ører. Det er enormt afstressende og hyggeligt. Nu kan jeg høre lydbøger i bilen, på gåture, når jeg gør rent, hænger tøj op osv. Har fået de første 20 lydbøger af hende og det er til rigtig mange timer. Nu er der ingen undskyld for ikke at få læst nogle bøger eller komme ud at gå. Glæder mig til endnu flere timer i selskab med Harry Hole.

2 kommentarer:

  1. Jeg nyder også tit at have lydbøger i ørene. Det er som om vasketøjet og rengøringen bare går meget nemmere, når man hører historie.

    Har ikke prøvet mandala, men det ser ud til at være lige til at blive afhængig af :-)

    SvarSlet
  2. Du skulle prøve det Lisbeth. Alle de dejlige farver gør at man bliver glad. Man kan rigtig fordybe sig og glemmer hurtig alle de dumme ting som kan rumstere i hovedet. Det er hyggeligt med en lydbog i baggrunden eller i ørerne

    SvarSlet