Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

mandag den 23. januar 2012

I'm in love

Jeg er simpelthen SÅ forelsket i mine julegaver. Jeg har længe ønsket mig de smukke vaser fra Kähler og deres stjerneskåle. Overvejede at købe stjernerne i Salling da de havde rivegilde, men de havde dem kun tilbage i blå og lyserøde da jeg kom derind. Jeg ville gerne have de hvide. De kom selvfølgelig på ønskelisten og mine forældre købte stjernerne og den store vase til mig. Den mellem vase købte jeg selv for en anden gave som jeg fik byttet. Nu står de og pryder vores stue. Når blomsterne visner vil jeg finde nogle grene at komme i så de ikke bare ser tomme ud.


Stjerne skålene er der kommet lys i og er vild med de skygger de kaster på skænken. De kan helt sikkert også bruges til andet end lys men manglede lige et par "stager" da en vis lille pillefinger har smadret de andre jeg havde stående. Tror at jeg vil ud og anskaffe mig endnu et sæt stjerner. Ville ønske at de lavede en stor skål i det for sådan en ville jeg helt sikkert købe. Jeg ELSKER stjerner men det er der vist ikke nogen som er i tvivl om efterhånden. 

1 kommentar:

  1. Du kan købe stjerneskålene i Pandrup hos kop og kande. Du kan også få skåle i samme striber som dine vaser, de er rigtig fine. Nu har vi noget at give dig.
    Knus mor

    SvarSlet