Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

søndag den 8. januar 2012

Nostalgi fra min barndom dog i moderne udgave.

Fredag var den eneste fridag jeg havde i denne uge. Den skulle bruges til at klare en masse småting inde i Aalborg. Der skulle byttes hjemmesko, øreringe, vase og så se om jeg kunne finde lidt godt til mig selv. Da alle tingene var byttet kunne jeg nyde min alene tid i Aalborgs gader. Jeg lagde vejen omkring Bahne for at se på alle deres lækre Kähler produkter. Dem er jeg nemlig blevet meget meget forelsket i. Der fandt jeg også denne geniale gadget.
Da jeg så den blev jeg helt nostalgisk. Da jeg var barn havde man jo fastnet telefoner med telefonrør og trykknapper. Dette er vel nutidens fastnet telefon. Bare for at være skør kunne jeg virkelig godt finde på at købe sådan et rør til min IPhone. Det skulle dog være i en anden farve. 
Kunne du finde på at købe sådan en gadget som gør dig nostalgisk og bringer hundrede vis af minder frem fra din barndom????

3 kommentarer:

 1. Hej Lene - det er en rigtig fed gadget! Umiddelbart, er der ikke lige nogle gadgets, som jeg bliver vildt nostalgisk over. Det er nok mere hverdags præget ting!

  Derudover har du da fået lavet et fedt lille ikon på bloggen! Du er så teknisk, want also... :-)

  KH
  Maja

  SvarSlet
 2. Hi hi hi det kan du da også få. Det er ikke så svært.

  SvarSlet
 3. Det må du vise mig en dag :-)

  SvarSlet