Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

mandag den 9. januar 2012

Fristelser

På min tur til Aalborg i fredags gik turen også forbi Kalejdoskop. Jeg elsker den lille butik for de har så mange fede smykker, greb, krus osv. Kunne bruge SÅ mange penge derinde hvis jeg bare havde nogen. Jeg er vild med farverne på de her krus. De kunne pynte rigtig meget hjemme i mit vetrineskab i køkkenet.
Disse små og store skåle ville også pynte med lys i eller blomster.
De her krus og skåle gør mig glad og de får mig til at glæde mig til at Tobias kommer hjem fra børnehaven med tegninger til os. Sådan nogle børnetegninger kan da ikke gøre andet end at sprede glæde. 
Det er en farlig butik at komme ind i. Endte da også med at købe en lækker Kähler vase med lilla og sorte striber på. Sådan en fik jeg nemlig i julegave men ville også gerne have en i en størrelse mindre. Mangler bare at finde den helt rigtige plads i stuen til dem. 

4 kommentarer:

 1. uha det er nogle fine ting! Ja krusene med børnetegninger er rigtig rigtig fine. hmmm der var lige gaveide, som Anna kunne være med til!

  SvarSlet
 2. Kunne godt lige se Anna lave fine tegninger på krus eller tallerkner. Det ville da være skønne gaver til alle hun elsker :)

  SvarSlet
 3. Det er vildt sødt med prikkerne!! Kunne sagtens se det i dit køkken søde!! Det er skønt at gå og ose!! Og forelske sig i lækre ting :)

  SvarSlet
 4. Det var rigtig hyggeligt. Det eneste der manglede var en rigtig hyggetur på cafe :)

  SvarSlet