Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

fredag den 20. april 2012

Vindueskigger

Der er bare så mange ting at se når man kigger ud af et vindue. Man kan drømme sig hen, lade tankerne flyde og betrakte motiverne udenfor. Der er altid noget at kigge på og specielt i et af vores vinduer. Vinduet ved vores køkkenbord vender over mod naboens have hvor der står en trampolin. Den bliver flittigt brugt og Tobias nyder at stå på køkkenbordet og stå og kigge når Laura hopper og laver krumspring.
Det er ikke altid hun opdager at hun bliver betragtet men det gjorde hun denne dag. Hun og Tobias vinkede flittigt til hinanden og smilede. Tobias bliver altid meget begejstret når han ser Laura hoppe, for så står han og griner, banker på ruden, stepper på bordet og råber til hende. Han er ikke til at få ned af bordet så længe hun er på trampolinen. Det er nu også meget hyggeligt at så der sammen med ham. Det kan sagtens give mig mulighed for at tage en masse forskellige billeder og rigtig leget med vores kamera.
Ulempen ved at han står der er alle de små fedtede fingre på ruden, men det er heldigvis ikke værre end at noget vinduesrens kan tage den. Der er alligevel så mange fedtede fingeraftryk rundt omkring i huset. Det er svært at undgå når nu man har en dreng som gerne vil udforske alt i hjemmet.Min egen lille vindueskigger.


1 kommentar:

  1. Så fint et indlæg og ikke mindst de flotte og smarte billeder, som du har taget, Lene!

    Skal Tobias snart over at hoppe? :-)

    SvarSlet