Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

torsdag den 7. april 2011

Fantastisk torsdag.

Denne torsdag har bare været helt fantastisk.

Dagen startede kl 7.00 med at Tobias lå i vuggen og pludrede. Han var frisk og sulten. Da han havde fået mad lå vi alle 3 i sengen og hyggede lidt. Tobias elsker at ligge mellem os og charme mens han viser hvor god han er til at holde ved hans fødder. Når han kommer under dynen hygge-prutter han og smiler over hele hovedet. Det er top hyggeligt.
Klokken 9.00 trådte jeg ind af døren hos frisøren. Nu skulle der styr på høstakken. Nakkegarnet var blevet så langt at det skulle flades. Hver gang det skulle gøres resulterede det i brændmærker på ørene og i nakken. Av av. Efter en god gang selvforkælelse vendte jeg næsten hjem igen til Lasse og Tobias. Vi hyggede lige lidt inden jeg skulle med mine forældre til blomsterhandleren og bestille blomster til min morfars bisættelse i næste uge. Er sikker på at det bliver smukt med hvide frasier i masse vis. Det var min morfars og min yndlings blomst. Den dufter så smukt. Hjemme igen og så var det tid til Tobias skulle have en middagslur. Idag blev den ikke så lang men hvad så havde vi bare mere tid til at hygge i. Telefonen ringer. Det er Maja som vil høre om vi skulle være kreative sammen idag. Det ville jeg selvfølgelig meget gerne.  Maja er en super sød veninde og Tobias er helt vild med hende. Hun leger, hopper, nusser og hygger med ham når hun er her og han nyder det. Han er et stort smil bare Maja kigger på ham. Vil helt sikkert sige at det er gensidig kærlighed.

30 minutter efter holder hun i indkørslen og er helt klar på at hygge og klippe-klister. Der skal laves fugle til at pynte vinduer og andet med (billederne kommer senere - det lover jeg). Lasse inviterer hende på aftensmad og nybagte boller til aftenskaffe. Jeg skynder mig at slå en dej op til boller. Godt at jeg er blevet en haj til at bage og har fundet ud af at det ikke tager ret lang tid mere. Efter en god omgang hygge og kreativitet er det snart tid til at hoppe i høkassen.

Sov godt derude i blogland.

3 kommentarer:

 1. Hihi, det lyder som en SKØN dag :)
  Og dejligt billede ;)

  SvarSlet
 2. Det var også en fantastisk hyggelig dag :)

  SvarSlet
 3. Helt vildt dejlig dag - og den skal klart gentages!

  Tak for alt.

  SvarSlet