Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

onsdag den 13. april 2011

Gensyn.

Idag er dagen hvor Tobias skal have et glædeligt gensyn med sin Onkel Lars. Det er et længe ventet gensyn for de har ikke set hinanden siden jul. Der er sket meget siden jule, både med Tobias men da også med Lars.
Er helt sikker på at Lars får et chok når han ser Tobias igen, for billedet er taget til jul da de mødtes for første gang. Dengang var Tobias en baby som ikke rigtig kunne noget og nu har han forvandlet sig til en rigtig lille dreng som smiler, griner, bevæger sig og meget mere.

Er sikker på at de begge kommer til at nyde de næste par dage, selvom anledningen til Lars' besøg ikke er den bedste. Han kommer jo hjem fordi vi skal bisætte vores elskede morfar imorgen kl 13.00 i Åbybro kirke. Uha det er ikke noget jeg ser frem til men alligevel glæder jeg mig til at få det overstået så vi for alvor kan komme videre og få lagt sorgen lidt mere på hylden.

2 kommentarer:

  1. ja så er der helt sikkert sket meget med lille Tobias. Det er så vildt at følge børn lidt på afstand, jeg har også altid syntes det var sjovt at se hvordan mine niecer og nevøer forandrer sig for hver gang vi ses.

    SvarSlet
  2. Det har du ret i Mette. Det er heller ikke men hans onkels gode vilje at det er på den afstand, men nu havde han jo fået chancen for at spille proff. basket i Italien. Det er lidt lettere når han er i Sverige, så kan han bare tage færgen for en weekend.

    SvarSlet