Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

søndag den 17. april 2011

Køkkeneksperiment

Fandt igår en opskrift hvad der så ud til at være utrolig lækre chokolademuffins, da jeg sad og blogsurfede. Var da bare nød til at prøve den for jeg har længe gået og tænkt på at jeg ville prøve at lave smarte cupcakes. Efter en kort blogsurfing faldt jeg over en blog ved navn Sarahs kager. De kager hun lavede så meget lette ud for ved hver type muffin/kage var der en udførlig opskrift.

I dag gennemgik jeg så forrådskammeret for at se hvad jeg manglede til at lave chokolademuffins med chokoladefrosting. Jeg elsker jo chokolade. Manglede faktisk kun chokolade. Sweet det kunne jeg jo lige købe mens jeg gik en tur i det gode vejr sammen med Tobias.

Her ser i resultatet af mit eksperiment.


Kan afsløre at de er prøvesmagt og mums de er super gode. Nu glæder jeg mig bare til at høre Lasses dom når han kommer hjem fra at spille minigolf sammen med naboen.

3 kommentarer:

 1. Nøj hvor de ser lækre ud, og de tager sig rigtig pæne ud i deres form!!

  SvarSlet
 2. Taaak Lene, jeg bliver altid så glad for at høre når der er nogle som har givet sig tid til at læse dem alle, og mange tak for de søde ord.. Og er glad for endnu en ny læsere skønt..

  og hvor ser de muffins bare gode ud.. :D

  SvarSlet
 3. Mums ja, hvor er de bare fine!! Skal jeg også engang igang med.. men mangler bare nogle til at spise dem. Så venter på Silas bliver gammel nok :P

  SvarSlet