Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

mandag den 1. august 2011

Maveplasker og hovedspring.

Når man er en rigtig lille nysgerrig dreng så kan man ikke undgå at få nogle skrammer og buler hen af vejen. Det er også hvad vi har måtte sande med Tobias. Han er en RIGTIG dreng med skrammer, blå mærker og buler. Den anden dag hyggede vi i haven i det gode vejr. Vi havde fyldt badebassinet op med vand for så kunne han få lov til at plaske i det. Han er jo  en rigtig vandhund. Men men pludselig havde han rejst sig op ved kanten, plaske plaske og et splitsekundt senere lå Tobias ned i bassinet. Han tog simpelthen en maveplasker med hovedet først. PANIK siger jeg bare. Heldigvis kunne han huske alt hvad han havde lært til babysvømning. Han lukkede af, plaskede og søgte mod kanten. Dygtig dreng og godt at vide at babysvømning betaler sig. Fik ham hurtig fisket og på så var der gråd. Heldigvis var hen nem at trøste og han var da også hurtig klar til at plaske igen.

Senere på dagen kravlede han rundt inde i stuen. Jeg sad i terrassedøren og kølede af. Pludselig sad Tobias ved siden af mig. Det var et rigtig hyggemoment mellem mor og søn. Han var meget nysgerrig og ville pille ukrudtet mellem fliserne. Endnu et splitskekundt senere sagde det bump og Tobias lå med snotten nede på fliserne. Han faldt simpelthen ud af terrassedøren og knaldede hovedet ned i fliserne. Det gav skrammet pande og næse, samt en stor bule. Nu er han en rigtig dreng.

3 kommentarer:

 1. Herlige billeder af en rigtig dreng! Hold k*ft han er lækker altså!! Kan ikke vente med at møde ham!! Håber på godt vejr når vi kommer så kan de plaske sammen!

  Godt han ikke slog sig mere! Synes også Rebecca får nogle knups i øjeblikket, her den anden dag faldt hun med kinden ned i fliserne, av!! Heldigvis tog hun fra..men hun fik en bule alligevel...mors bandit! ;) hehe..

  SvarSlet
 2. Åååh man skal ha lidt skrammer i livet, det gør det værd at leve... Og han ser ud til at klare det i stivarm... Skulle alligevel ha taget imod tilbuddet om at komme i vandet med ham så havde jeg lige grebet ham i farten...:)

  SvarSlet
 3. av av av.. bette pus da :(
  Men godt at humøret er højt og han stadig har gåpåmod.. det er det vigtigste :)

  SvarSlet