Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

søndag den 7. august 2011

På besøg i zoo

Når man er en lille familie skal man selvfølgelig også lave familie ting. Den lille familie pakkede madpakke, barnevogn og barn i bilen og vendte næsten mod Aalborg. Denne gang var det zoo som skulle have et besøg. En rigtig familieudflugt. Det er ikke Tobias første besøg i zoo men det første som en familie.
Det var en fryd at have Tobias med i zoo. Det var sjov at se hvordan han reagerede på dyrene. Der var ikke et dyr som han var bange for. Tværtimod var han meget begejstret for dem alle. Selv da vi var inde at besøge løverne og tigerne kort efter de var blevet fodret. Den store hanløve brølede højt lide foran os og Tobias tog det helt køligt. Han kiggede kort på mor og far for om det nu var ok at den store løve skulle sige sådan og så kiggede han igen på løven. Jeg elsker bare at have ham med i byen for han er altid en engel som bare sidder og charmer alt og alle. (7-9-13, bank under bordet og salt over skulderen for at det bliver ved efter dette) Vi var derude det meste af dagen på trods af at det begyndte at dryppe da vi lige var kommet ind. Da vi nåede girafferne stod det ned i stænger. Vi krøb i ly under de store parasoller og udnyttede chancen til at give Tobias noget at spise. Efterfølgende blev resten af haven besøg. Det var en helt perfekt dag med hygge, nye indtryk og en dejlig dreng.


2 kommentarer:

  1. Det ser bare rigtig hyggeligt ud...får helt dårlig samvittighed over vi ikke har været i zoo endnu :/ Meeeen det kommer nok!! Det er skønt når ens guldklump bare tager en hel dag i stiv arm og nyder alle indtrykkene!! Herligt! Er sikker på det ikke er en engangs forestillig fra Tobias's side ;)

    SvarSlet
  2. Det er langt fra en engangsforestilling fra hans siden. Det gør han faktisk altid når vi er nogen steder. Vi var i oceanariet i går og det var det samme. Han var helt i hopla og nød at være på tur.

    SvarSlet