Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

onsdag den 13. juli 2011

Gaven vokser og vokser.

Som jeg skrev den anden dag så hjælper jeg en kommende mor igennem Go'Folkehjælp. De ting jeg har fundet til hende er bare vokset og vokset. Flere af mine facebook venner vil også gerne bidrage med noget til hende. Nu skal hun også have en masse tøj, mere legetøj og en venlig bruger af Go'Folkehjælp vil give hende en voksipose.

Jeg sidder lige min med det største bankende og varme hjerte. Den venlighed og det overskud det er af andre mennesker at hjælpe hende gør mig glad og stolt. Har skrevet lidt frem og tilbage med hende og hun er ovenud lykkelig for min/vores hjælp. Hun kan næsten ikke forstå at der er virkeligt. Det bedste er at hun har fået tilbud om selv at komme med op at hente det. Hvor er det fantastisk. Får sommerfugle i maven af at tænke på at jeg får lov til at overrække hende alle de dejlige ting som jeg har fået samlet sammen. Det varmer virkelig mit hjerte og giver mig en fornyet tro på godheden i alle mennesker.

Har du det samme overskud og har du også lyst til at hjælpe så smut ind forbi Go'Folkehjælp på Facebook. Der er altid nogen som har brug for hjælp og det er unge som gamle. Jeg ved med sikkerhed at denne kommende mor og prinsesse får en dejlig stor gave.

2 kommentarer:

  1. Mangler der mere til hende af nogen art? Måske jeg kan være behjælpelig. :)

    SvarSlet
  2. Det er faktisk en super god fornemmelse at være en af dem i flokken der kan bidrage med noget til denne unge mor. Ja, det varmer dybt inde i hjertet:-)
    Dejligt at kunner forære noget af pigernes rigtigt godt og meget lidt brugte tøj væk til en der har behov for det...

    SvarSlet