Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

søndag den 3. juli 2011

Tidsfordriv

Hvad skal man dog med et tv når der findes så mange andre måder at blive underholdt på??
Det er da bare så spændende at se på at mit tøj det bliver vasket. Den der smarte maskine med vindue i er da bare så fantastisk. Jeg kunne kigge på den i flere timer uden at det bliver kedeligt i længden. Det bedste er at sommetider kommer der sæbebobler inden i den. Mor og far bruger den ofte men jeg får altså ikke altid lov til at sidde og kigge på den. Det kunne ellers være sjovt. Måske mor og far kan bruge den her maskine som babysitter næste gang de skal nogen steder. Der skal bare komme en en gang i mellem for at give mig en ren ble og noget at spise.

3 kommentarer:

  1. Yup.. hvis ikke fordi kattebakken stod i vores bryggers, så havde han også fået lov til at være derude så meget han havde lyst til. Sådan en Maskine er meget underholdende :)

    SvarSlet
  2. Hvor sødt! Vores står i kælderen...men kunne være jeg skulle tage Rebecca med derned en dag :) Tænk hvis hun sad stille i 10 min :D

    SvarSlet
  3. he he he ja og når han bliver større er det sikkert sjovt at hjælpe til med at fylde og tømme den.....forhåbentlig bare med tøj!!

    SvarSlet