Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

tirsdag den 19. juli 2011

Symaskinen går retro.

Har været en tur på det lokale bibliotek for at låne denne bog med skønne retro mønstre i. Det er det fedeste 70-80'er tøj man kan finde i bogen. Har allerede fundet de første ting som jeg skal have syet til Tobias. Er faktisk også gået i gang med det men det må vente til en andet indlæg.

Kender du bogen og hvad har du syet fra den???

4 kommentarer:

 1. ja jeg kender den og må altså snart eje den. Jeg har også lånt den på biblo, men den skal afleveres i morgen. Jeg har syet babyhjelme og sommerhatte. De er nemme at gå til.

  SvarSlet
 2. Ja, Mette Kathrine de er meget lette at gå til. Syntes bare at de der mønster ark kan være lidt tricky at finde rund i. Specielt med størrelserne.

  SvarSlet
 3. ja det er ikke alle ting der står størrelse på, så de kan godt være lidt svære at finde ud af.

  SvarSlet
 4. Har svært ved at finde hoved og hale i de der bogstaver de skriver ved mønsteret. Jeg har sjusset mig frem til størrelsen ved at måle f.eks benlængden og så sammenligne den med de størrelser som står bag i bogen. De passer ikke helt altid men har skrevet det indvendige benmål på det jeg har tegnet af. Så må jeg sy efter det og ikke om det er størrelse 74 eller 84 som det hedder i bogen.

  SvarSlet