Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

onsdag den 20. juli 2011

Ingen fryser ørerne mere.

Så er de første 8 hjelme færdige. Der gik pludselig sport i det. Jeg klippede og klippede og opdagede slet ikke hvor mange jeg havde klippet til. Havde bare så meget fint stof jeg havde lyst til at bruge. Det er nogle moderne og to retro hjelme. Efter opskriften skulle der kantebånd på men jeg syntes at de var meget finere med tittebånd så det brugte jeg. Er så tilfreds med resultatet og de sidder super godt på Tobias hoved. Er helt vild med den dut som går ned i panden. Han ser bare så nuser ud med den på.
Næste projekt findes på side 28. Der går nok lige lidt før jeg kommer i gang med det for har et par andre projekter som ligger og venter.

6 kommentarer:

 1. hvor er de blevet flotte, pyha du har da haft travlt :D

  og ja, de har en super god pasform!!

  SvarSlet
 2. Nej har ikke haft travlt for jeg har i bedste tv-køkkenstil snydt lidt ;) Egentlig burde de sidste par indlæg været lavet i sidste uge hvis tidslinjen skal passe med virkeligheden. Men men men man må jo gerne gemme lidt.

  SvarSlet
 3. De er rigtig flotte, en rigtig sej model! Synes de ser rigtig gode ud!!

  Tror jeg tager en tur på biblioteket og kigger...kunne være de havde den gamle sybog der :)

  SvarSlet
 4. Hvor er de søde. Du burde næsten lave en giveaway. *indsæt fløjte-fløtje-smiley* ;)

  SvarSlet
 5. De er da blevet så fine! Skønne farver, måske jeg også på et tidspunkt skulle kigge mig om efter de bøger :) Ved der også er lavet en med større børnetøjsstørrelser ;)

  SvarSlet
 6. Tak de er super lækre.

  Pernille det kan da godt være jeg skal lave en lille give away men sådan en :)

  SvarSlet