Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

tirsdag den 22. november 2011

Størrelses forskel.

Jeg har lavet et kæmpe arbejde med at sortere alle vores billeder af Tobias. Det er helt enormt så mange billeder vi har taget af ham gennem det første år. Det var virkelig en tur ned af mindernes alle og kan da ikke sige mig fri for at tårerne trillede lidt. Jeg fandt to nærmest identiske billeder dog tagen med næsten et års forskel. Det første billede er taget mens vi var på patienthotellet. En total far og søn symbiose blev skabt i de dage og er ikke i tvivl om at både far og søn nød øjeblikket.
Det andet billede er tagen næsten et år efter på en af de desværre mange dage hvor Tobias var syg. Vi har jo lige været igennem små 2 måneder med konstant sygdom on og off. I den periode har Tobias været sølle, et hængetræ og en rigtig putte-dreng.
Størrelses forskellen er markant men både Lasse og jeg nyder det lige så meget som da han var helt lille (læs: hvis ikke mere nu). Kan slet ikke forstå at han allerede er blevet så stor og dejlig.

2 kommentarer:

  1. Hold op nogle gode billeder!.. kan godt forstå du blev nostalgisk :)

    SvarSlet
  2. Det er så dejligt at sidde og kigge på de "gamle" billeder. Sjovt at se at nogen af motiverne går igen her 1 år efter.

    SvarSlet