Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

tirsdag den 21. februar 2012

Er jeg blevet blødsøden?

I weekenden var vi en hyggetur i Ikea. Vi havde lyst til at lave noget sammen med Tobias, men kunne ikke rigtig finde ud af hvad. Vi ville gerne have været i Jumboland men troede at Tobias ikke ville få noget ud af det fordi han jo trods alt kun er 15 måneder. Han kunne jo også tumle rundt i Ikea's børneudstilling og jeg skal love for at han hyggede sig. Vi valgte at spise frokost derude for mad skal der jo til når man er på tur. Tobias fik en børnemenu og der hører der en flødeis med på pind. Jeg har ellers altid sagt at han ikke skulle have slik og is før han var noget større. Men da vi sad der så syntes vi alligevel han skulle have lov til at prøve. Det var jo ikke sikkert at han ville spise noget der var så koldt.


Til at starte med var han meget skeptisk. Han ville meget gerne smage men uh den var kold. Så snart han havde holdt den i hånden et par sekunder så smed han den på bordet. Den var simpelthen for kold. Han kunne ikke finde ud af at holde på selve pinden. Efter kort tid smed han den på jorden også var der jo ikke mere is. Han fik dog en nu for nu var besluningen jo taget og at han skulle have lov til at smage.


Ja, man har jo lov til at ændre mening.
4 kommentarer:

 1. Hold op hvor er han skøn!

  Jeg tror sagtens i kan tage Tobias med i Jumbolan. Vi var derude i fredags i sidste uge for første gang, og der var altså rigtig mange "tumblinge" derude og nej hvor de hyggede sig:-) Det der er så godt derude er at der et område forbeholdt de helt små så de kan lege i fred for de lidt større og måske vildere børn.

  Det kunne ellers have været skægt hvis vi havde valgt at tage derud samme dag - Jeg er sikker på at Tobias og Eddie kunne have hygget sig sammen:-)

  SvarSlet
 2. Ja, Dorthe det kunne da have været sjovt hvis vi var endt derude samme dag. Havde bare fået at vide af nogen at han ville være for lille til at dage derud nu.
  Med din tilbagemelding så giver det mig da mod på at tage i Jumboland med ham. Så kan han rigtig tumle rundt og brænde noget krudt af.

  SvarSlet
 3. ja, med min datter sagde vi nul slik, sukker o. lign. før hun var fyldt et år. Men med Valdemar har vi taget lidt lettere på det. Hjemme hos os får børnene kun fredagsslik og i ferier (stort set)! Valdemar får lov at smage, men er jo stadig vildt begejstret for frugt og rosiner, så det nøjes han for det meste med. Men altså, efter min mening kan det også blive lidt overdrevet, med alt det "0 sukker"! Så længe man sørger for at ens børn får en sund og varieret kost, lærer hvad der er sundt og ikke sundt, og så ellers holder slik og sukker på et minimum, så tror jeg på at det nok skal gå!

  SvarSlet
 4. Vil også sige at vi har slækket på vores nul sukker politik. Han har aldrig fået rigtig slik men har smagt chips, lidt kage og lidt is. Heldigvis er han glad for kiks, riskiks og rosiner eller frugtstænger. Det bliver også holdt på et minimum og mest i weekenden så han kan få fredags"slik".
  Han fået hovedsagelig en sund og nærende kost og så gør det jo ikke noget med lidt lækkert i ny og næ.

  SvarSlet