Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

onsdag den 22. februar 2012

Kan selv, vil selv

Jeg har ferie i denne uge og det betyder at jeg kan få en masse kvalitetstid sammen med Tobias om morgenen. Jeg kan også få lov til at aflevere og hente ham i dagplejen. Det er normalt Lasse der gør det fordi det passer meget bedre med hans arbejdstider. Nyder at få lov til at aflevere ham og hente ham igen for så får jeg selv syn for sagen om at han trives og er meget glad for at være i dagpleje. Han er et stort smil allerede inden vi når ind af døren og har slet ikke tid til at komme med hjem om eftermiddagen fordi han skal lege med de andre.
Vi har i noget tid øvet med Tobias med at komme ud. Det er som om at han ikke rigtig er tryg med at komme ud. Han står fuldstændig stille som var han forstenet og så begynder han at pyldre. Det er heldigvis blevet bedre og nu er det blevet så godt at han selv kan og vil skubbe barnevognen på vej ned til dagplejen. Det er dog kun det første og sidste stykke af vejen for når vi kommer ud af den trygge indkørsel så er det som om at det er meget skræmmende for ham, og så går han i stå igen.
Han vil også gerne gå det sidste stykke ned til sin dagplejemor. Det er underligt  nok også et tryg sted for ham. Snakkede med dagplejemor om hvordan han er når han er med ude sammen med de andre børn. Hun oplever det samme, men kan kan og vil godt rende rundt på faste overflader som deres terrasse og deres fliser for enden af huset. Så snart han kommer på det ujævne græs så er det slur med tryghed og så bliver han forstenet igen. Vi giver dog ikke op og vi vil fortsætte med at øve med ham.

2 kommentarer:

 1. Ja det skal da nok komme:) lige pludseligt tænker han og jer, ikke over det mere.. hvor ser han sød ud, som han står der med barnevognen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også helt sikker på at det kommer :) Kan mærke at der sker lidt for hver dag vi øver med ham.
   Han er helt vild med at gå med barnevognen og folk kigger da også noget når den lille mand kommer gående med den store barnevogn

   Slet