Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

tirsdag den 13. marts 2012

Når savnet bliver for stort

Når man savner nogen så meget at det næsten ikke til at holde ud så må man jo trodse sygdom og alt andet for at se dem igen. Dette var vist tilfældet i weekenden hvor min bror kom hjem på besøg. Han skulle hjem til sin meget savnet nevø som han ikke havde set siden jul.
Jeg var i nattevagt hele weekenden så der var rigtig mandehørm i den for Lasse, Lars og Tobias var i svømmehallen sammen. Det er lige noget for Tobias for han er jo en vandhund af format. Havde sagt til Lars at han skulle tage badebukserne med når han kom. Havde lyst til at han skulle være sammen med Tobias på en anden måde en bare at lege på gulvet. Det havde været en rigtig god oplevelse for dem alle tre og da jeg stod op sov både Tobias og Lars. Det er hårdt at være i svømmehallen. Lars havde trodset lungebetændelse for at komme hjem og være sammen med os. Det var dejligt og vi nød det alle. Håber at han snart kommer hjem igen, ved at han har planer om at komme hjem til påske og det håber jeg inderligt at han gør.


Tobias og onkel spiller yatsy på onkels telefon.

2 kommentarer:

  1. Det var super hyggeligt. Savner ham og jer allerede :)

    SvarSlet
  2. Dejligt med et kort besøg, håber han kommer igen til påske.
    Dejligt at Tobias og Lars hyggede sig til trods for at det er længe siden de sidst sås, men det bliver nok bedre, hvis Lars kommer hjem igen til påske.

    Dejligt hygge billed af de to.

    SvarSlet