Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

lørdag den 10. marts 2012

Små køkkenhjælpere.

Under vores besøg hos Mette og Dennis fandt vi ud af at Tobias og Rebecca nu er så store at de kan arbejde for de småpenge som vi går og kommer i deres sparegrise. De fandt hurtig en glæde i at hjælpe med at lave huslig arbejde med alt fra støvsugning, tage af bordet, rydde op og tørre bord af. Når de skulle hjælpe med at tage af bordet var der nærmest kamp om hvem af dem som skulle aflevere servicet i køkkenet.


De var rigtig søde til at hjælpe hinanden og der gik hurtig sport i at komme først ud med servicet. Bøf var også hurtig til at opdage at når de små bar servicet fra bordet og ud i køkkenet så faldt der krummer på gulvet som han kunne "støvsuge" op med tungen.

Hvem siger at man er for lille til at arbejde når man er 15 og 16 måneder?? Ja, i dette tilfælde så kan de arbejde og syntes det er sjovt at få lov til at hjælpe til. Det er bare med at nyde det for inden vi får set os om er de to teenagere som syntes at deres forældre er åndsvage og bestemt ikke gider hjælpe til med det huslige. Hver ting til sig tid og det er med ikke at tage sorgerne på forskud. Jeg nyder at Tobias gider hjælpe og han er faktisk ofte en stor hjælp og fortjener hver en krone jeg kommer i hans sparegris.

2 kommentarer:

 1. Hvor er de søde og hjælpsomme.
  Men husk børnearbejde er forbudt, får de mon mindstelønnen?

  Dejligt at de vil hjælpe.

  SvarSlet
 2. Så sødt :)
  Derfor det er så træls at Silas ikke kan gå endnu, fordi jeg ved at han også gerne vil hjælpe til, det er bare svært at tage en tallerken hen til mor når man kun kan kravle :/

  SvarSlet