Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

lørdag den 31. marts 2012

Duplo lykke

Når motorikken skal øves og der bare generelt skal leges så er Tobias altid klar på at lege med klodser. Har har flere forskellige typer af klodser men Duplo klodserne er en stort hit. Han bygger høje tårne, faktisk så høje som ham selv. Når han så syntes at det er højt nok så syntes han at det er smadder skægt at vente det så der kommer klodser ud over det hele og det laver en vældig larm. Det bringer smil og grin frem hos ham. Han ved godt hvilken kasse klodserne er i og han er fundet ud af at tage låget af Lego kassen selvom det er stor.Billederne her er taget sidst han var ved lægen og bliver vaccineres. Så snart vi kom ind i venteværelset charmede han hele lokalet og lød direkte hen til klodserne. Han skulle helt bygge på alle pladerne i det runde bord med klodser og så vælte det han byggede en efter en. Med Duplo klodser er det ingen sag at der er lidt ventetid for at komme ind til lægen.
Vi har en stor mængde Duplo klodser som dem på billedet til at stå i garagen som jeg overvejer om vi snart skal have ind. Det er en masse klodser som vi har arvet af Lasses kusine. Det sætter vi utrolig stor pris på for der er virkelig meget. Vi arvede i samme forbindelse også en del Brio togbane men det kommer der mere om i et andet indlæg.

2 kommentarer:

  1. Han er også en dejlig charmetrold! Herhjemme er Dublo klodserne også blevet det bedste legetøj, nu kan hun finde ud af at sætte dem sammen og fra hinanden igen, og mor her MÅ IKKE blande sig....uhhh så kommer tempermentet op i den lille dame :P

    SvarSlet
  2. Skønne billeder og hvem kan da stå for sådan en charmør :)

    SvarSlet