Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

fredag den 9. marts 2012

Rigtige venner...

Vi har fået de mest fantastiske venner, den eneste ulempe der er ved dem er at de bor på Sjælland. Jeg har kendt Mette igennem et par år nu. Vi mødte hinanden på Min-mave og faldt meget hurtig i snak. Sidste år i august tog de turen til Nordjylland for at møde os. Det var en rigtig dejlig weekend vi havde sammen og fra første sekundt vidste jeg at det her var et venskab som jeg virkelig ville holde fast i. Nu var turen kommet til at skulle ses igen og denne gang tog vi turen til Sjælland. Vi lavede det til en forlænget weekend så vi havde mere tid sammen med Mette, Dennis og Rebecca.
Sent torsdag eftermiddag pakkede vi bilen og vendte næsen mod færgen. Turen gik over alt forventning og Tobias var en fryd i bilen. Han hyggede sig med bøger, riskiks, legetøj og mig. Mens vi ventede på færgen fik Tobias lov til at komme ud og lege i bilen. Han syntes det var enormt morsomt at stå på forsædet og hoppe mens han skruede op og ned for radioen.
Vi kom meget sent over til Mette og Dennis så det var bare lige kort vi snakkede og så gik vi alle i seng. Fredag stod vi op og hyggede. Rebecca og Tobias fandt hurtig ud af at lege sammen. Det var en fryd at se dem tumle rundt sammen og lege med Bøf (Mette og Dennis' hund) Vi aftalte at tage i skove og gå en laaaang tur. Ikke langt fra hvor Mette og Dennis bor er der skov og strand. Et rigtig lækkert område for naturmennesker. Ungerne kom i deres flyverdragter, huer og vanter og så afsted.

Vi har jo øvet en del med Tobias for at han skulle blive tryg ved at være uden for og øvelsen har virkelig givet pote. På skovturen gik han rigtig meget, smilede og havde det bare sjovt. Alle bladene kunne man sparke til, sidde i og så lød de sjov når man trådte på dem. Når både Rebecca og Tobias blev trædte måtte de i klapvognen.
Der sad de rigtig god sammen, hyggede og varmede hinanden. Tobias skulle dog sidde bagerst for ellers blev Rebecca mast. Vi fik rigtig meget frisk luft og så kunne vi også for alvor lufte snakketøjet.

Bøf var også med i skoven og den nød det lige så meget som vi gjorde. Den spænede frem og tilbage og ind mellem træerne. Rebecca og Tobias syntes at det var sjovt at Bøf var med.
Vi var rigtig længe i skoven og kunne med lethed have været der endnu længere men kulden fik tag i os alle. Næste gang vi skal i den skov håber jeg at der er noget varmere.
Vi udnyttede også chancen for at få tagen nogle gode billeder at Rebecca og Tobias sammen. De er jo nogle lækre unger som man kun kan elske over alt på jorden.

Resten af fredagen gik med at hygge sig, lave god mad, nyde den gode mad og snakke noget mere. Vi har rigtig mange ting til fælles og man skulle tro at vi havde kendt hinanden i mange år. Det er dejligt at Lasse og Dennis også falder så godt i hak og kan snakke sammen. Vi fik også planlagt lørdagen.
Lørdag tog vi en tur i Fields. Nu skulle de der "dumme" nordjyder se hvad et rigtig shoppingcenter er. Hold da op et parkeringshus der er under Fields. Var glad for at det ikke var mig som skulle køre og finde rundt derinde. Vi pakkede barnevogne og unger ud af bilen og så var det ellers bare at gå rundt og hygge sig. Mens Mette og jeg shoppede i Søsterne Grene måtte Lasse og Dennis underholde ungerne. Det gik også meget nemt for de tog dem med ud og køre på rulletrapper og det var et sikkert hit.
Fik da også købt noget lækkert Hummel tøj til Tobias for det er jo med at udnytte chancen når der var 50% på det. Nu er han klar til at det bliver sommer og han skal ud at bade. Det er et rigtig lækkert shoppingcenter og vil helt sikkert gerne derind igen en anden dag. Måske bare Mette og jeg så vi rigtig kunne shoppe uden at skulle holde øje med børn og mænd. Det var en rigtig dejlig dag som igen sluttede af med hygge og rigtig god mad.

En ting er helt sikkert. Det venskab vi har fået med Mette, Dennis og Rebecca vil jeg gøre alt for at holde ved lige. De er nogle fantastiske mennesker og kan næsten ikke vente til at skulle være sammen med dem igen. Håber ikke der går alt for længe før at det sker.

3 kommentarer:

 1. Vi havde det på præcis samme måde! Simpelthen en fantastisk hyggelig weekend!...og snakketøjet fejler ikke noget hos nogen af os ;)
  Dejlige billeder af vores lækre unger og os :P hehe!!

  Skøn indlæg!

  Kæmpe kram fra gode venner på sjælland til gode venner i jylland!!

  SvarSlet
 2. Super dejligt indlæg at læse og sikke nogle lækre unger :)

  SvarSlet
 3. Vilket härligt inlägg! Fantastiska bilder och vänskapen mellan er bara strålar.
  Stor kram till dig!

  SvarSlet