Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

torsdag den 22. marts 2012

Ren nydelse

Sikken et fantasisk vejr der er i dag. Jeg har fri indtil kl. 23 og Tobias er hjemme fra dagpleje fordi hun skulle have fri. Fra mortenstunden hyggede vi i sengen med små korte tegnefilm, for Tobias er vild med Elmo og fåret Timmy. Efter morgenmaden fandt vi farver og maling frem og hyggede med det. Der er et sikkert hit hos os begge.

Bagefter legede vi med Duplo klodser. Tobias syntes det er en fest at bygge et tårn og så vælte det. Når klodserne rammer jorden skraldgriner han altid.
Vi ville også ud at nyde det gode vejr så vi besluttede at tage en tur i zoo. Vi har årskort så det er jo bare om at udnytte chancen og det gode vejr. Min veninde Anne ville gerne med og det har været rigtig hyggeligt at gå rundt sammen og se på dyrene. Tobias får enormt meget ud af at være med nu. Han har gået rundt, klappet dyr, spist frokost og forsøgt at fodre alle dyrene med pinde.

Han var rigtig dygtig til at klappe gederne og sagde konstant ae ae. Det er en fryd at se at han er så glad for dyr. Han forelskede sig i en bestemt ged og den fik al hans opmærksomhed.

Den fandt sig i hvad som helt, selv da tobias næsten kravlede op på den. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi skal have ham med i zoo. Lige nu sidder jeg og nyder vejret ved savannen omgivet af giraffer, antiloper, zebraer og en sovende Tobias. Det er skønt og nyder hvert sekundt.
I skal da ikke snydes for nogle stemningsbilleder her fra zoo.1 kommentar:

  1. Dejligt at se at Zoo stadig står ;-) Og godt I havde en hyggelig dag. :-)

    SvarSlet