Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

søndag den 22. maj 2011

Flere skaldede pletter

Denne gang er det dog ikke mig der har fået skaldede pletter. Det er heller ikke Tobias, hans derimod er nu dækket at det fineste lyse dunlag. Jubiiii troede ellers han skulle have måne i nakken resten af livet. Hvad Lasse angår så tror jeg desværre det løb er kørt. Det går kun en vej men man kan jo også være glad for lidt ;) Undskyld skat kunne ikke lade være.

Inden torden, lyn og regn gav los i haven fin vi lavet nogle skaldede pletter i vores græsplane. Vi (læs: mest Lasse) har gang i at fjerne mos i vores plæne. Det er noget af et arbejde på vi kke bare har et lille frimærke af en plæne. Vi har delt haven op i 5 felter og tager et af gangen. I dag tog vi hul på felt nr. 2.
Lasse kørte med vertikal skæren og jeg rev sammen. Dette felt blev kørt over 3 gange og det resulterede i et meget fyldt trailer og nogle skaldede pletter. Men pyt er sikker på at græsset nok skal komme igen når bare det får noget gødning, regn og sol.

Tobias var meget opmærksom på hvad vi lavede og han syntes det var super morsomt at far kørte rundt med sådan en maskine som larmede lidt. Er sikker på at han også syntes at arbejdsfordelingen var i top. Han sad og kiggede og vi arbejde.

Selvom han havde legetøj med i vognen så var det ikke det tiden blev brugt på. Er sikker på at han ønskede at han var stor nok til at kunne gå sammen med far og fjerne mos fra plænen.

Nu er traileren fyldt og vi har kastet redskaberne i ringen og kaster os over sofaen. Sådan en omgang torden, lyn og regn lægger jo kun op til en god omgang hygge. Mens drengene tager en lur på sofaen tror jeg at jeg vil gå i køkkenet og eksperimentere med noget nyt frugtmos til Tobias. Han er jo helt plattet med det sammen med grøden. Underligt nog vil han ikke spise det alene. Men pyt det er også bedre at han får det sammen med grød så det mætter noget mere.

Er også nød til at prale lidt for i skrivende stund har Tobias lige rejst sig op selv. Han sad på sofaen sammen med Lasse. Pludselig tog han fat i Lasses t-shirt, hev til og rejste sig op. Super sejt min skat. Hvor er du bare dygtig.

1 kommentar:

  1. Det er hårdt arbejde at fjerne mos! Men det ser ud til i får has på det!!
    Godt arbejde!!

    Tobias er bare rigitg sød! Og MEGA sej! Han vil da også bare frem af! Der skal ske noget, rigtig flot!! Tillykke :-)

    SvarSlet