Det største minde begynder her

Det største minde begynder her

mandag den 16. maj 2011

Vis mig dit køleskab.

Der var engang et program som hed dette. I programmet skulle nogle mennesker se ind i køleskabet og så fortælle hvad det var for nogle mennesker som boede i huset. Vil give jer et lille indblik i mit lille køleskab og så må i jo selv dømme hvad for en person jeg er.
Dette er resultatet af lørdagens produktion af hjemmelavet mos. Tobias ELSKER mors hjemmelavet mos og mor nyder at lave dem. Det er så let og tager jo ingen tid. På den måde får man også brugt al den frugt man køber. Kun det bedste er godt nok til min skønne lille dreng. 100 % naturligt og ingen tilsætningsstoffer eller E-nummere. Ja, du skal være velkomme til at kalde mig Hausfrau.

6 kommentarer:

 1. Er du også gået over til hjemmelavet grød, så han ikke længere får alt det sukker? ;) Eller vil han stadig ikke spise dit, efter han har smagt på det sukkermums der kan købes?! Håber han har fået smag for dit grød, for det ser da lækkert ud med alt det mos. Og ja det er super nemt og så ved man bare at ens barn får det aller bedste! Skønt med barsel og al den tid ;)

  SvarSlet
 2. det ser rigtig lækkert ud :D Og ja det er altid godt når man har overskud til at lave det selv, så man ved hvad der er i! Jeg laver noget selv og nogle gange bliver det pulvermad, indtil videre går det godt med begge dele til min lillemand!

  SvarSlet
 3. Jeg laver også grøden selv :) Han er blevet total vild med det nu og er så glad for at jeg er gået over til det. Han skal ikke fyldes med sukker. Det skal han nok få meget af senere i hans liv.

  SvarSlet
 4. Udfra køleskabet er du den hjemmelige, krtive, omsorgsfulde type ;)

  Det er rigtig lækkert med hjemmelavet, Rebecca ville kun have købegrød i starten men nu spiser hun alt, så væk med købegrøden...det er også meget billigere og meget mere lækkert med hjemmelavet grød :)

  SvarSlet
 5. Der har du helt sikkert fat i den lange ende Mette. Hjemmelavet grød er så meget billigere at bruge. Tobias spiser også alt den forskellige grød jeg laver. Det kræver dog tilvænning men det kommer stille og rolig. Nu skal vi bare have ham til at spise kartofler igen.

  SvarSlet
 6. Tror vores børn ligner meget hinanden omkring mad ;) Rebecca spise kartoffelmos i starten og i ca. 2 måneder - nix hun ville IKKE have det...men nu er hun så småt begyndt igen! Yes!! Men morgenmaden SKAL være hjemmelavet øllebrød ikke pulver eller noget andet...men det kommer nok også :-)

  Det smager da også bedst med hjemmelavet grød! Og nu hvor de må spise alt, uden salt, får hun vores med mosede lidt med en gaffel og det er hun også vild med, pt :) Men da vi fik lækker laks igår med spinat og "fløde" kartofler...nixen det ville hun ikke spise ;)

  SvarSlet